Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Wed Jul 29, 2015 1:26 pm

Ni Miće nije ostvarija nijedno pravo po tom osnovu, ka da je bija na drugoj strani ! A svi pretpostavljeni još živi...!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 29, 2015 10:50 pm

To su oni naše godine podilili između sebe tj. partijskim kolegama.Jednom UDBAŠ vazda UDBAŠ :!: :x
Ma ćedu isto krepat jednoga dana....a onda se zna di idu.Bolje da neznaju :lol: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 30, 2015 11:01 am

ili cemo se mi zamislit, mislim na nas tihe kojima je bitno da samo radimo.
Daj malo stanite na loptu i promislite, clanstvo u HRS-u kao krovnoj organizaciji donosi nam i clanstvo u medunarodnim tijelima (IARU i sl,). Zaboravlja se da HRS nije sam sebi svrha nego da nas zastupa prema tijelima drzavne vlasti, medunarodnim ustanovama il kak da ih nazovem.

kad ste rusili Peru obecavana su brda i doline a sad!

nezadovoljstvo se moze iskazati i drugacije
napravljnim pravim planom i programom rada
slanjem istog na radio klubove da ga podrze
jesenska skupstina HRS-a je blizu imate vremena da se to napravi i prezentira te da se stanje popravi
ja na zalost ili srecu nemam zelje i mogucnosti da se s tim pozabavim jer tko god da tak nest i napravi za par mjeseci nekom x+ce sjest na zulj jer ni po njegovom.

U ovoj cijeloj prici slabo se barata argumentima i zaboravlja se da je trebalo rijesit problem Severinca
sad kad je rijesen pa napravite program pa ga prezentiraje
Pozdrav stjepan

Stjepane, il si pobenavio, ili si se najeo gljiva ludara, koliko dumam, treće ne postoji.

Cijelokupno tvoje pisanje se svodi na dvije stvari, da MORAMO spašavati OVAKAV HRS zbog "viših interesa", te, drugo, da novim planovima i programima "zdravih snaga" , održimo OVE na vlasti ! Svašta !

I još jedno slovo. Oni koji su obećavali brda i doline imaju svoje ime i prezime, i pozivnu oznaku, Krešo 9A5K i Mate 9A4M, potpomognuti sadašnjim predsjednikom, kojem su predali štafetnu palicu.

Koliko je sistem izvitoperen, svjedoči i činjenica da je Krešo, nakon abdikacije, dobio društveno priznanje HZTK ! Znači, Velež zijanio, a bodovi ostali u Mostaru !

I, shodno socijalističkom pedigreu, da ne otklanjam svoj dio krivice, da, ja sam bio jedan od onih koji su rušili Peru, ali bez mikrona interesa, nego u uvjerenju da će mladi ljudi moći , htjeti i učiniti, brže, bolje i prosperitetnije. Ne jednom sam javno napisao da sam se prevario. Ne u dobro djelo rušenja Pere, nego u ustoličenje osoba koje su unazadile RA pokret u Hrvatskoj.

Jesenska skupština ti je oblak na ljetnom nebu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Jul 30, 2015 12:26 pm

Stjepane, il si pobenavio, ili si se najeo gljiva ludara, koliko dumam, treće ne postoji.

Slažem se,treće ne postoji.
clanstvo u HRS-u kao krovnoj organizaciji donosi nam i clanstvo u medunarodnim tijelima (IARU i sl,)
Jel se on to zajebava?Daj neka navede što ja i ostali imamo od toga?Nula!Ništa!

Zaboravlja se da HRS nije sam sebi svrha nego da nas zastupa prema tijelima drzavne vlasti, medunarodnim ustanovama il kak da ih nazovem.

Jel se on to zajebava?Ili bi nas malo zajebavao?Ili se pravi mutav?U tome i jeste kvaka što su oni postali sami sebi svrha.Barem je tako bilo do sada.Od sada nisu nikome potrebni,neka se njih par udruže i nastave sami.Stjepane,možeš i ti sa njima,takvi su i doveli do svega.Prema tijelima državne uprave sposobni smo se zastupati i sami.Zar ne vidiš ili se praviš slijep?Nisu potrebni!Točka!Gotovoooooooo!

Neće. Još uvijek je tu QSL biro koji nas tjera da budemo članovi. Možda netko pokrene kakvu privatnu opciju, pa se prebacimo...?

Evo da dodam,ovo sam vidio naknadno. 1IW se grdno vara.Neka mu bajni qsl manager dostavi broj članova koji se služe sa biroom.A ja mu mogu dostaviti dobru listu onih koje qsl-ke apsolutno ne zanimaju,čak ih ni nemaju i taj i takav biro im nije potreban.A siguran sam da i on sam zna puno takovih.Pa onda takove zbrojiti u jednu listu pa da vidimo koja će biti duža.Sigurno ova druga,nekoliko puta, sa onima kojima nije potreban nikakav biro.Možda tek onaj za zapošljavanje.A to znači .......ne treba biro,nema plačanja članarine.Vidjećete,brojke će sve reći!
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed Aug 05, 2015 11:50 am

E
vo dragi moji radioamateri produk dobivanja licence za dvije pive. Molim Vas obratite pažnju na ovom linku rubriku pozivni znak.
http://hr.aprs.fi/info/a/9A1IW
Donosite sami odluku o tome na što sam skrenuo pažnju oko pozivnih znakova za APRS.

Ja sam bio uvjeren da su svi građani Hrvatske svjesni da je ovo veliki dan, digniteta, sjećanja na žrtve, na pobjede, a ne dan humorista. Vladajući ne sustaju . Budu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 09, 2015 12:39 pm

Meteorski roj Perzeidov je letos aktiven od 13. julija do 26. avgusta, maksimum roja pa je v noči iz 12. na 13. avgust.

Niko više ne spominje dobre stare Perzeide, radi kojih smo prije rata trčali na Kamenar...

http://www.index.hr/black/clanak/ove-go ... 35279.aspx
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 29, 2015 11:55 am

9A0HRS spotira 9A3UJ/p, oba na istoj lokaciji na Zvjezdanom selu ! Tako krasno uče mladež o samospotiranju, da ti pamet stane. Ali, to je već bilo sa uzdanicama i sa samohvaljenima iz Zagreba.

Kako ih uče, tako se i ponašaju. Takva nam je i "svijetla" budućnost radioamaterstva u Hrvatskoj.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 04, 2015 1:51 pm

9A80IARU 14033,2

Dobro je, pa makar i 80 ! Dobar je Bog koji ih drži...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 11, 2015 1:30 pm

Neka pati, koga smeta, AKL je prvak svijeta ! Bravo Zlatko !
Attachments
SCAN_20150911_131937934.jpg
SCAN_20150911_131937934.jpg (2.73 MiB) Viewed 3447 times
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 11, 2015 4:57 pm

A lijepo sam Emiru objašnjavo da je AKL prvi.....
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK