Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Fri May 29, 2020 11:33 am

Kako poslati ono čega nema?

Zar ste mislili da ova suvremena carmina burana može proći bez pametnog Martina ? U svakoj čorbi mirođija !
Nema, njegova mora biti zadnja, bez obzira što lupeta ko Maksim po diviziji.

Ali, pretpostavimo za trenutak, hipotetski, da je Martin u pravu. Kad bi to bilo tako, onda prijatel, prijatelu Marinku dokazuje da laže ! Jer Marinko stalno priča o povećanju posla, pametni Martin o smanjenju ! Marinko je i za zadnji zahtjev za povećanje naknade naveo , citiram, "povećani obujam posla" ! Martine, nije lepo zboriti da prijatel laže ! A nosi ti QSL-ke na kućni prag.

Ajmo, i nadalje, hipotetski. Malo je teško za pojmit, ali zamislimo pretpostavku da Marinko govori istinu. Kada bi se i to čudo dogodilo, onda bi mi svi trebali povjerovati pričama o desetinama i stotinama kila karata za privatne osobe po Europi, a što nije ugovorni zadatak nacionalnog QSL managera.
Zato i ja mislim da su to reakcionarni elementi, neskloni radnom narodu Hrvatske, koji unose razdor i netrepeljivost među ljude.
Ko zavadi ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 9:50 am

Evo, da dočekam dan i čas, kad ću i ja citirati druga Laureata :
Moguće su dvije varijante: da QSL manager nije znao da se usluge QSL biroa "dilaju" u inozemstvu. U tom slučaju je upitno je li uopće sposoban raditi svoj posao. Druga opcija je da je to znao i poticao. To je onda nešto drugo. U svakom slučaju, o ovoj će se stvari razgovarati i na drugim mjestima a ne samo u HRS-u.

Pretpostavljam da je ovo "drugo mjesto" ODO i MUP ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 7:25 pm

Cili san dan u Splitu. Tamo su mi rekli da je drug Laureat ovo dobro napisao, samo, "uvik ništo fali" ! Uvjeravaju me, da iza riječi znao, treba doći zarez, poticao, i od toga imao koristi ?

Jebi ga, ko je bliže oltaru, bolje misu čuje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 07, 2020 8:47 pm

Trio Fantastikus se jutros naoruža, i do podne ispuca svu municiju? Šta će sada ? Puške u šoške, i okinut na prazno, da se čuje.

Mili bože kukavnih svatova... Oni bi stvarali paralelni biro, od naših novaca, i dogovarali se, bez srama i stida, na našem forumu !
Šta je puno slano, nije ni mački drago.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 08, 2020 9:31 am

Čujem,Mojsi dali N.Teslu.A bit će za veliki rad na svoj znak sa V.Broćanca a? :D Evo i sad dere na 50.Mora se priznat da je zaslužija nagradu. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 08, 2020 9:59 am

Moj je problem što sam cijeli život bio (pre)naivan, i što sam striktno poštovao i provodio zakon.

Ja, naivac, očekujem da ću , prvog radnog dana, po vatrogasnoj zabavi, vidjeti, čitati i razumjeti, odluke IO-a. Naravno da sam bio (i ostao) Hlebinac ! Svi sve znaju, šta se tamo govorilo, i odlučivalo, osim mene ! Marinko je zna prvi, još nisu ni sili jist, pretpostavljan, jančevinu, kad je on već počeo drvlje i kamenje. Znači, ima ih u IO-u koji side na dvi stolice. Ništa iz zornog primjera druga Gorana, koji je jednom pokušao isto, nisu naučili !

Što se tiče druga Mojsilovića, ako je to istina za Teslu, stvar je vrlo jasna. Nitko ne predlaže samoga sebe. Netko te mora predložiti, najčešće matični klub. Mecena daje klubu, klub se "revanšira" meceni, rade se nove zemlje, prefiksi, bandovi, nije sve ni u novcima.
A tko to odrađuje ? Pa onaj koji visi non stop na izdvojenom zapovjednom mjestu. Možda mu oproste i onih 500 kuna ? A možda je uša u deal s drugom Laureatom, pa se vodi kao čuvar objekta, ki će ga znati ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 08, 2020 10:15 am

Sve je to jadno,bijedno i otužno.
Hebe mi se za sve to ali da se barem jedna veza za matični klub uradi.Još je nisan vidija. :oops:
A i mecenin znak vidim na monitoru.Koja mu je adresa stanovanja u Splitu? Zagrebačku vidim.Da nije u kvartu Meje a?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 19, 2020 9:40 am

Znači, ako je danas zadnji dan škole, onda od sutra je "pedagoški" odmor ? Telefon je već programiran da baca na privatni mobitel, korisnik(ca) može bit i u Kraljevici, ili na Hvaru...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 08, 2020 2:55 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/nik ... 96619.aspx

Naročito me se dojmio izričaj
"Da, pušio sam travu na faksu", kazao je Grmoja i rekao da mu se to nikad pretjerano nije sviđalo te da je opojnu supstancu većinom konzumirao dok je bio pijan.

Sad bi se, valjda, trebao naći novinar s mudima, i pitati koliko je puta bio pijan, i da li su ostale posljedice ?
Od alkohola, i od trave.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 08, 2020 4:30 pm

Antipatikus
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK