Postojanje dvostrukih mjerila je obilježilo cijelo vladanje HRS-om ove rukovodne garniture. Od studenog 2007.g. , do danas.
Spominjanje nečijih diploma i školovanja, jednog od stupova postojećeg HRS režima, je dno dna.
Što ne upita, kao vrli i javni moralist, kako je to tajnica položila RA ispit sa 100 % točnosti ? Niko je nikad nije čuo da je održala vezu, niti ima QSL-ku. A u komisiji joj bio Puki, koga isto nikad niko ne ču, niti je ko vidio njegovu QSL-ku.
Glede mede, što ne priupita predsjednika jednog od Povjerenstava kako je završio Višu školu, u neovisnoj Hrvatskoj ? Mi znamo kako.
A što se tiče floskule da je "nekoga ova zemlja školovala", svatko ko je završio ikakav viši, ili visoki stupanj naobrazbe, zna da je najviše uložio upravo - ON.
Kad je tako haran čuvar hrvatskog novca, što javno ne postavi pitanje o stotinama liječnika koji odlaze na Zapad, a hrvatska im država ne pita ništa da plate za besplatno školovanje ?
U pitanju je i odgovor, zato jer je školovanje BESPLATNO.
Pedesetih godina sam stanovao u Splitu, u Spinutu, i prva susjeda mi je bila jedna Ruskinja, zubarica, udata za Hrvata. Ona je morala majčici Rosiji (čitaj Sovjetskome Sojuzu) isplatiti iznos koji su u nju uložili, da bi ona mogla nastaviti život u Jugoslaviji, u Splitu.
UKV manager je , vjerojatno, pobrkao Sovjetski savez, i neovisnu Republiku Hrvatsku.