Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sat Jun 27, 2020 6:12 pm

Između ostalog, Salvatore izjavljuje, citiram,
Bio sam prisutan kad su vas xxxx xxxxxx i xxxxxxxx xxxxxxx ismijavali i sprdali su se s vašom kandidaturom za člana Izvršnog odbora. Upravo su njihovi muljali s vjerodajnicama da bi me lakše makli iz HRS-a. A vama su se smijali i sprdali.

Sad mi tek ništa nije jasno. Ja poslao svoj životopis, s ispunjenim zahtjevom klubova koji su me nominirali na tajništvo, nakon dva dana, pa sve do skupštine, taj isti životopis su javno čerečili Emir i Goran Grubišić (isti VES). Tko im ga je dao ? Onaj tko radi u tajništvu, nema trećega.

Ja sam na svoje oči vidio na izbornoj skupštini tko je muljao s vjerodajnicama, pa kad je vidjela da neće proći, na brzinu su iznašli solomunsko rješenje, da diskvalificiraju oba kandidata, koji su bili za promjenu vlasti. Bogu hvala, Djani i Pivac su još živi, i mogu, i hoće, ako treba, posvjedočiti ovo što pišem.

Stoga, netransparentnost i muljanje traju veoma dugo, i sasvim je prozirno, i jasno, zašto se od nekoga oće učiniti žrtvu u javnosti.

Salvatore konstantno gubi iz vida jednu notornu činjenicu, da su u RA pokret uvijek išli nadprosječno pametni ljudi. Da li on tu spada, odlučite sami. Djela i napisane riječi govore sve.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sat Jun 27, 2020 10:06 pm

To je bila jedna tužna scena, na sreću pravda i istina su tom prigodom zadovoljene.
Iskreno, meni nikada nije bilo jasno kako je takva osoba nakon takve zloupotrebe
ovlasti mogla i smjela raditi na tom radnom mjestu?!
Pa tko joj od tada može vjerovati :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sun Jun 28, 2020 7:26 am

Ali, to nije sve ! Uzmimo, hipotetski, da Salvatore govori istinu. Da je to tako, kako govori, onda bi ti bija nagrađen, od novog rukovodstva, a ne izbačen sa HRS foruma ! Jer, kako kaže poslovica, i među kriminalcima postoji tzv. kodeks časti, lopovska čast ! ;)
Naravno da Salvatore izvrće činjenice, i to tako, kako samo njemu paše, u cijelom HRS-u.

Noćas san sanja da je na djelu onaj zamišljeni ARG na Murteru, s jedrilicama (jahtama) u ulozi "lovaca". To ni katarski šeici ne rade, i njima bi bilo preskupo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 02, 2020 7:28 am

Onda, naplaćuju li drugovi, korištenje lokacije kao remote station ? Keš, natura, usluga... ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 03, 2020 11:20 am

Danas je petak, 3. srpnja, godine gospodnje 2020. , mi još nemamo zapisnika sa sjednice IO-a u Vatrogasnom domu u Brezovici.
Moj matični radio klub Split još nije dobio račun, za izvršenu uplatu od dne 16. ožujka. Dobro ste pročitali, prošlo je 109 dana.
Ovo više nije ni groteska, ni carmina burana, ovo je slika i prilika stanja u Stručnoj službi HRS-a. Što mislite, kako će njih dvi predsjednik HRS-a, kao formalno pretpostavljeni, ocijeniti ? Dobro ste mislili, ka i do sada, jer je on dio tog komplota i zavjere.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 04, 2020 8:03 am

istrani nastavljaju svoje... 20 novih ovoga vikenda uknjizilo se u pazinu u radioamaterske vode... poreč, pazin, pula, žminj, labin, buzet... dosta njih je vrlo perspektivno pa se i puno očekuje..
više uskoro na www.rkp.hr - Radioklub Pazin

Ovo je pisa Uzdanica , na dan 10.travnja 2005.g. Zadnjih nekoliko godina, iz tog kluba, sa tri laureata, dvi članarine HRS-u. Pametnom dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 05, 2020 9:47 am

Naravno da (još) nema zapisnika sa sjednice IO-a u Vatrogasnom domu, spiska plaćenih članarina, izdatih računa za primljeni novac.
Ocjene rada za rad od kuće ? Ime novog QSL managera ? Na koju adresu slati paketiće outgoing QSL karata ? Ima li odgovorne osobe u Savezu ? Ljetni "pedagoški" godišnji odmori ?
Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 06, 2020 1:32 pm

Hvala Ivo. Našao sam.
Napisa Neno, 5N, i zaključa topic.

Bez obzira tko je u pravu, a tko u krivu, zaključavanje topica je redovito pokazatelj da jedna strana više nema argumenata, ili da su joj "tanki". U bilo kojoj kombinaciji, nema veze s demokracijom.
Zato na OVOM forumu, nikada nitko nije zaključao topic, i, ako se mene bude pitalo za mišljenje, i neće. Jer, kako kaže poslovica naših istočnih susjeda "koj te kurac tera u Moravu, kad ne znaš da plivaš", šta otvaraš temu di znaš da češ najebat ? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 07, 2020 10:29 am

Mjesec dana od sjednice IO-a je prošlo, zapisnika nema ! Zli jezici tvrde da je zapelo na dvije stvari, ocjenama o radu od kuće, i imenovanju QSL managera !
Da je stanje normalno, kao što nije, napisali bi da nema ocjena, i da nije imenovan QSL manager, ako je tako, i to bi bila vijest.
Ovako, samo podržavaju jedno nezdravo stanje, u kojemu je prava i istinita informacija - misaona imenica.
Od glave riba smrdi...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 08, 2020 10:56 am

Taj isti lumen me sa 502 priznata otoka vratija na 127 ! :twisted: :evil: I on sebe naziva IOCA managerom :?: :roll: :x
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK