E ...sad dalje...ponavljam...ovo je samo jedna od zabluda s kojm želiš napraviti probleme i uništiti ZAJEDNO SA SVOJIM NALOGODAVCIMA...hrvatski QSL biro!
Dakle, Marinko je nadmašija i Keruma! Ja san mislija da su unutarnji i vanjski neprijatelji ostali u onom, "nenarodnom", režimu? Koji su to Jerkovi nalogodavci?
Koliko moja pamet konta, Jerko je član jednog solidnog i državotvornog kluba. Kad bi Marinkova tvrdnja bila točna, ispalo bi da RK Marjan ruši "svoje" !!!
Ili se, možda, Jerko udružio s nekim stranim faktorima ? Možda sa onin nizozemskin pravnikon, koji radi pola radnog vremena i hendla cijeli Savez ? Ili Austrijancen, tu dvojicu je Uzdanica označija ka one na koje se mi ne bi trebali ugledati ! Ugledaćemo se na RK Pazin, tri Laureata, dvi članarine, klub ništa.
I, za kraj, kad demagog ostane bez argumenata, onda ubaci riječ hrvatski. Misli da će mu onda prethodni "argumenti" dobiti na "težini"! Jadno, do zla boga.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja