Dragovoljci u ratu i miru

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Dragovoljci u ratu i miru

Postby 9A6M » Wed Aug 05, 2015 8:22 am

Sretan dan pobjede !

Radi se o Miljenku 4ML .

73,franjo 9a6m
9A6M

Postby 9a2jg » Wed Aug 05, 2015 8:33 am

I tebi Franjo, u brzini sam pogriješio znak, ispričavam se.

Jutros smo se na misi za Domovinu i hrvatske branitelje pomolili za sve one kojih nema više oko nas, a dali su ono najvrijednije - svoj život, u temelje neovisne Hrvatske.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Wed Aug 05, 2015 10:40 am

Dobro došao 6 M .
Kada stigneš stavi onu sliku, mi se ovdje ne sramimo pobjede u Domovinskom ratu.

73
Djani
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Aug 05, 2015 11:24 am

Ne mrem verovati, na HRS, KV i UKV forumu, 6 (slovima, latinica, hrvatski jezik : ŠEST ! ) čestitki za Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja !

Pitam se , da li HRS vrhuška uspjela toliko sterilizirati forume i web koji MI plaćamo, da se od 2.000 članova jave njih ŠEST i čestitaju ovaj veliki dan ?

Kolikima su utjerali strah u kosti ? Čime ? Represijom, zatiranjem slobodne riječi, nemogućnosti javnog izričaja ? A sve velike Rvatine, busaju se toliko u prsa da su ih zaboljela rebra ! Moš mislit !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9A6M » Wed Aug 05, 2015 12:56 pm

9a4db wrote:Dobro došao 6 M .
Kada stigneš stavi onu sliku, mi se ovdje ne sramimo pobjede u Domovinskom ratu.

73
Djani

Već duže vrijeme razmišljam o odlasku iz hamradija, čak sam neki dan napisao da mijenjam radioamaterke uređaje i opremu za neke trzalačke instrumente.A onda naletim na psihičkog bolesnika .E NEČEŠ RAZBOJNIČE.
Slikom koju sam stavio ničim nisam:

- Vrijeđao , omalovažavao, uznemiravao druge sudionike foruma
- nisam se lažno predstavio, nisam koristio tuđi identitet
- nisam poticao mržnju, zlostavljanje, rasnu i seksualnu diskriminaciju
- na bilo koji drugi način kršiti ljudska prava i/ili važeće zakone

Ja zaista tako mislim,ako sam negdje prekršio pravila ponašanja na forumu ,ukažite mi i ja ću se ispričati.

U čemu je problem? umjesto stotine slika radioamatera koji su dali svoj doprinos u stvaranju države,on ne da baca u koš već jednostavno ne dozvoljava ni slovca? A na naslovnici:

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja slavi se u Hrvatskoj 5. kolovoza svake godine kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Čestitke svima povodom praznika!

Sad još, samo da skužim kako dodam sliku /admin 4db malo pomogao

NEČEŠ RAZBOJNIČE
6m

Scan.jpg
Scan.jpg (165.79 KiB) Viewed 3782 times

Scan2.jpg
Scan2.jpg (90.06 KiB) Viewed 3782 times

Scan3.jpg
Scan3.jpg (102.42 KiB) Viewed 3782 times
9A6M

Postby 9a2jg » Wed Aug 05, 2015 2:12 pm

U čemu je problem?

Kako ne kužiš Franjo, oni su za sve deklarativno ZA, ali u džepu je figa veća od Vidove gore (778 masl) ! Tako je sa svim stvarima, od QRQ-a, preko IOCA programa, do QSL biroa.
Jedino gdje su im otpuštene kočnice su TRI stvari : stimulacije i jubilarne nagrade, ARG, i izleti (u to spada i Zvjezdano selo, dakako).

I prijetit klubu koji je osnovao Savez da će mu uzet znak , jer nema novaca !

To nije Savez, to su satrapi ! Grobari radioamaterizma.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 05, 2015 5:35 pm

Obrisao ti je jer si ti bio branitelj a on nije!Sad je ljubomoran pa ti je obrisa fotke.Možjani na nivou diteta iz vrtića(prva godina) :lol:
Lupež će uvik ostat lupež,kurva ne može postat divica a srboljubac i ne može bit HR branitelj..Jesam li u pravu :!: :D

Ni ja nisam branitelj....falilo mi poznavanje CW,kriptozaštite,rada na radio-uređajima i relejnim postajama i VEZA da me pošalju u UDBU sa UHEROM i slušalicama... :lol: Ali ne brišem postove i ne vriđam nikoga.Ko nije zaslužija,seveda. ;)

SRITAN OVAJ DAN SVIMA KOJI OVU NAPAĆENU ZEMLJU I NAROD SMATRAJU SVOJOM DOMOVINOM :!: KO PLAČE ZA YU ...A KO MU JE KRIV... HA HA HA.
KO GUBI IMA SE PRAVO I LJUTITI !!! ;) ČETNICI I DOMAĆI IZDAJNICI... VIŠE SREĆE DRUGI PUT ! :lol: :lol: :lol: MA KOJA SRIĆA? VAMA NEMA POMOĆI.ROĐENI STE LUZERI....JBG.ZATO I SLAVITE SAMO PORAZE. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9A6M » Wed Aug 05, 2015 10:37 pm

Hvala Djani,
dozvolite mi da spomenem radioamatere ( valjda smijem) koje sam sretao na Velebitu.
Moram pitati Mup i Morh da li smijem navesti brda.

Ovom prilikom čestitam dan pobjede svima koji se prepoznali brdo od 1500m asl.
Legenda je Toni 9a4bd kojeg se je uvijek moglo sresti,
Prijatelji : 9a9a,9a3v,9a2nw,9a7w,prijatelj sa slike 4ML i naravno 9a2cu.Ispričavam se ako nekog nisam spomenuo.

Neka pati koga smeta

6m
Last edited by 9A6M on Tue Oct 13, 2015 12:10 pm, edited 1 time in total.
9A6M

Postby 9a2jg » Tue Aug 18, 2015 8:14 am

Čitam proteklih dana kako udruga Franak besramno koristi samoubojstvo hrvatskog branitelja kao "argument" protiv banaka, u poznatoj priči. Koriste se sva oruđa, moralna i amoralna.

Nije zgorega pripomenuti da je samo cca 20 % (po nekima čak samo 17 % ! ) diglo takav kredit za prvu nekretninu. Svi ostali, a to je cca 4/5, su mešetarili, ili stanovima, kućama, ili kapitalom. Sada svi podmeću onih 17% ispred sebe, koriste nečiji suicid u smislu "strašne" pojave koja ih je zadesila, u biti senzibiliziraju javnost na branitelje, čiji je broj zanemariv u odnosu na ukupan broj korisnika tih kredita (ispod 1 % ! ).

To je onaj isti obrazac koji koriste šatoraši, isture 5 - 6 stvarnih invalida u kolicima, a iza se šlepa cijela bulumenta, na račun njih.

Već viđeno, pod bivšim ministrima hrvatskih branitelja.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 25, 2015 9:02 am

Leža san u bolnici, i kraj mene leži čovik sa otoka Visa. Rič po rič, laprdaš, pričaš ozbiljne i manje ozbiljne teme, bez iznimke. Tako , malo-pomalo, došli i na temu vojnih stanova na Visu. Čovik mi priča da su ih probrani časnici HV-e kupovali po 14 tisuća eura, a nedugo zatim preprodavali po 70 ! Podrazumijeva se da mi, obični smrtnici, pogotovu dragovoljci, nismo imali ni informaciju, ni šansu za kupiti takvo što.
Cijeli me postupak podsjeća na famozni zakon o stanovima i zgradama , donesen u ratno doba, da bi Tuđman , i malobrojni koji su za njega znali , legalizirali objekte, a koji je vrijedio 48 sati.

A ja, za moje neisplaćene prinadležnosti neka se sudim s MORH-om do smrti...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK