Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a4db » Thu Mar 26, 2020 11:17 am

U nas ima par FFP3 maski - ostalo od štemanja keramike ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a6r » Thu Mar 26, 2020 11:51 am

Svakim klikom,stavljanjem linka na bilo koji portal,svaki share,vlasnicima istih donosi profit.Navali narode !
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 26, 2020 3:48 pm

Živimo u kapitalizmu ; to smo izabrali na referendumu 1990.g. Tada nije bilo interneta, ni zarade preko njega. Sada, kada počima puno gora kriza nego 2008.g. , i neizvjesnija po dužini trajanja, svak će svakome gledat u pijat, po narodnu...

Imamo sreću što je ovaj forum neprofitni, bez reklama, financira ga jedna osoba, a ne traži ništa zauzvrat...
Linkovi se stavljaju jer mnogi pitaju : A di to piše, a ne zato jer smo ja, ili Djani, u sprezi s velikim kapitalistima, kojima radimo povećanje zarade. Nečija zarada, vašim klikovima, je "kolateralni prihod", koji je uzrokovan sadašnjim načinom življenja.
Nisu autori tekstova tome "krivi", nego čitatelji. Jer , jedna od prvih poslovica na engleskom, koju sam naučio još kao dijete je : Curiosity killed the cat !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 27, 2020 8:40 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 28, 2020 12:33 am

Nikad mu babićeva bratija i takvi neće oprostit ća se tuka protiv srbočetnika na našoj,hrvatskoj strani.Pa ga sad prozivaju da je iz JNA priša u HV.A jeli i pok.general Stipetić puuuno duže bio pripadnik te iste JNA? I Tus,Agotić i drugi? Dali su svoj doprionos,nema dvojbe. A koliko polupismenih piskarala ima taj imbex?! Pa se može pročitat da ime, za primjer glumca John Wayne, pišu Đon Vejn. :roll: Kao da smo u Srbiji ! Coronavirus im je Korona virus. Ko o čemu kurva o poštenju.I nije isto kad se ja šalim na njegov račun ili ta govna o kojima pričam.Jer ja se šalim a oni su zlonamjerni.Nikad mu ta govna petokolonaška ,četnička,orjunaška, oprostit neće ,ali i ne samo njemu,učestvovanje u oslobađanju Knina i drugih dijelova Hrvatske.Jer na tom su imbexu uglavnom takva ološ piskara i gade im se svi koji im ne pašu i koji ne dišu kao oni.Od Kaptola do hrvatskih branitelja.Ne gade pusiće,rade,BABE,februarke,mesiće,josipoviće itd.Predug je spisak.Postol triba obuć na pravu nogu.Treba znati čitati između redova.Mozak uključiti, pa barem mali. :)
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 28, 2020 7:49 am

Mislim da si pomiša kruške i jabuke, i uzeja najgoru moguću usporedbu.

Uvreda je za ta tri generala da ih uspoređuješ s njime, jer oni se , ni u ratu, ni poslije rata, nisu ničim okoristili. Za razliku od njih, on je bio (za sada mu je u stanju mirovanja, a poslin će opet) na čelu Grupe M-san, koja je, gle čuda, do sada dobila SVE javne natječaje, SVIH državnih institucija za nabavu kompjuterske opreme ! Mnogima je index trn u oku, jer je JEDINI objavio koliko je ta grupa potegla love iz ove pokradene države, i to bez špekulacije, po državnim podacima.
Taj isti index je JEDINI pisao u Hrvatskoj, i otkrio vezu između jedne od firmi M-san grupe, i Izraelaca, a koji su otvoreno navijali za kupnju prastarih F-16 barrack aviona. Da zaključim, jer bi ovako moga do prikosutra, on ima generalsku penziju, koja je više nego dovoljna za život, a u tu penziju se sam potira, nepriličnim istupima, kada se tzv. generalski zbor pokuša baviti i uplitati u politiku, što nije dozvoljeno vojniku u nijednoj državi na svijetu.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 28, 2020 11:28 am

Koliko linkova stavljaš na imbex moglo bi se pomislit da imaš i neke koristi od te rađe.Jer svaki klik,link, njemu više pinez u takujin.O tome sam više puta pisa samo ne vata se. :( :D Samo se ti nastavi "napajati"na babićevom imbexu,to je tvoje pravo,naravno. ;)
Lipi pozdrav za tebe i moju brašku i čuvajte se virusa.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 28, 2020 2:13 pm

Reni, to san ti već jedno dvadesetak puta pisa, ali očito nema efekta, da postoji ijedan portal koji imalo daje ovoliko informacija, ne bi bilo zabrane u mojem mozgu, i mojim prstima da se pozivam na njega.
Ni ti, ni itko, mi nije dokazao da nisam u pravu kad tvrdim da taj index, kakav je da je, obznani hrvatskom pučanstvu više od 90 % afera, krađa, kriminala svake vrste... Ostali se nisu pretrgli.

Ti toliko govoriš protiv njega, a tamo pišeš ! Ja vidio prije dva dana tvoj komentar o nogometašima i njihovim stavom o plaćama.
Ja u životu nisam tamo išta pisao. I onda, tko pridonosi popularizaciji indexa, ja, ili ti ?

Što se tiče "zarade", ni vlasnik ovog foruma, Djani, ni ja, kao onaj s najviše uradaka, nemamo ni crno ispod nokta. Sve do sada je Djani sve sam financirao, a sada sam mu ja skromno pomogao, i to ću nastaviti raditi i u nastupajućim godinama. Capisci ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 28, 2020 4:31 pm

Ako san nešto napisa,znam i zašto san napisa.Da ljudi dođu k sebi i uštede si novce ali i nerve,zdravlje.Ako i jedan to prihvati,ja zadovoljan.
Ja do prije dva,tri dana nisan zna ništa o načinu financiranja ovog blogera.Samo da znaš ti i svekoliko čitateljstvo a i sam vlasnik,9A4DB.
Ovo je drugi put da pišeš o tvojoj pomoći Đaniju.To se ne govori.Nije pristojno.
Ako mu ja pomognem,sigurno na sva zvona neću klamat.Jer to jednostavno nije pristojno.Razumiš?

"Usta moja,hvalite me".
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 28, 2020 5:40 pm

Dragi Reni, pročitaj moje postove još jedanput, pa češ vidjeti da nisi napisao istinu. U mom prvom postu je bio futur, u drugom perfekt. Valjda čitaoci vide bolje od tebe da se ama nigdje, ijednom riječi ne hvalim time.

I još jedna neistina. Ja sam, najmanje desetak puta, u ovih 10,5 godina, napisao da je Djani vlasnik, i da to sve sam financira.
Samo treba pažljivo čitati...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK