QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Wed Jul 22, 2015 9:56 am

Poštovani,

Ovom prilikom Vas obavještavamo da u trenutku kada ste tražili informaciju o izdanoj dozvoli za pozivnu oznaku 9A8RR na ime
Tibor Ferenec, dozvola nije bila izdana,
međutim u međuvremenu je HAKOM zaprimio zahtjev za izdavanje dozvole te će ona biti izdana.

S poštovanjem,

HAKOM

Evo još jedan dokaz da je Branko laga kad je tvrdija da Tibor ima dozvolu !

I onda se ja čudin da mi godinama ne stiže odgovor na direkt CI-938 !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 23, 2015 4:35 pm

9A0CI/p 10.05.2009. 0740 7 SSB 59 CI-960 Kamik od tramuntane QSL via 9A6AA

9A6AA/p 11.5.2009. 0942 7 SSB 59 CI-951 Gaće QSL via 9A6AA

Hebeni su ovi paper-log-ovi , neće da izblide slova, pače, čini mi se da se sa godinama sve bolje vide. A pogotovo QSL info.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 24, 2015 9:25 am

Sad će neko reć da san se ja uvatija profesora, a nisan, žene mi...

17/18.8.2007. 4O/9A6AA
18/19.8..2007. 4O6AA

ko dva oka u glavi...

I to je sve bilo PRIJE izborne skupštine, i na prijevaru iznuđene ostavke !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 24, 2015 10:43 pm

Ja ga razumin....stari mu je rodom sa Sandžaka.Mater iz Dugopolja.
Krv nije voda....

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 25, 2015 7:36 am

Ma nije mene briga ko se sa kin ljubi, dva, tri, ili više puta, to su njihove stvari... Mene muči šta ne dobijan odgovore na svoje direkte. Reka san Dakiju, nakon skupštine, a on odma skočija, govori meni : Nisi mene radija iz Crne gore ! Vidiš kako tandem zna ko je koga radija, a nije odgovorija ! Ista je stvar i CI-960 Kamik od tramuntane.

Od Dakija ne čekan ni jednu jedinu kartu, on je u kategoriji Marka, Mate 3SM, Nene, za svaku vezu , svoja karta, stara škola.

Najveći mi je bija smij jučer, kad sam, kao pretplatnik , dobija 425dxnews, stoji tamo 9A0HQ via 9A3JB, ko koga u ovoj državi više zajebava... Pa upravo od njega mi dobismo JEDAN paketić u 2015.g.
Sedamnaest kuna, sedamnaest in kolpi palo, mi njima 1.400 kuna ! Mi, ka mali klub. Da bi ostatak dali tajnici za DOLAZAK NA POSAO, jubilarnu nagradu ! Zemljo, profundaj se !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 27, 2015 5:12 pm

Čujemo tako da će se rad QSL službe "još reorganizirati, čime će se povećati njegova efikasnost". Zanemarimo činjenicu da se ne može povećati efikasnost rada nego osobe ili u konkretnom slučaju službe i zapitajmo se kad je to zadnji put izvršena reorganizacija (kad se kaže da će se sad još reorganizirati) i što smo pri toj reorganizaciji dobili (ili izgubili). Po novome ćemo dobivati QSL karte minimalno 2 puta godišnje. To je prije bilo (tj. trebalo biti) 4 puta. Da li smo napredovali ili nazadovali? Bitno je da mi dobro sortiramo kartice da nas nedodirljivi QSL manager dobro ne izvrijeđa i popljuca jer tko još to ne zna da "sve američke jedinice idu u istu skupinu" (valjda uključujući i K1N ;D

Pišu ljudi, cijeli Balkan zna za neispunjena obećanja, kako predizborna, izborna, tako i managera pri javljanju za taj posao.

Ponavljam, po stoti put :
- Nemamo kvantificirane podatke o domaćem i inozemnom saobraćaju
- Nemamo prost podatak koliko je i kojem klubu poslato ili uručeno QSL-ki u jednoj kalendarskoj godini
- Nemamo numeričke podatke o tome koliko je koštala ekspedicija poštanskih pošiljaka, kako u tuzemstvu, tako i u inozemstvo
- nemamo podatak kad i u koju zemlju su išle karte
- vladajući se već ne fale kako su im mule tipa Daki ili Emir odnijeli toliko i toliko kila u F-hafen, ili južnu Italiju, i toliko i toliko donijeli natrag. Pukla ljubav ! A kad triba sufinancirat Dakija za suca na SP u QRQ, onda karina. Emiru pripustit pisanje u rahmetli časopis - na kapaljku.

Stotinu problema je vezano za QSL-iranje u Hrvatskoj, a nazivnik je samo jedan, što ga stoput napisah, evo i , jubilarni, stoiprvi put : QSL biro je samo balast kvazi radioamaterima u IO HRS-a !

Eno van se predsjednik većine od jedne trećine delegata opet potpisa na novi Pravilnik, prvo prezime, pa ime. Tako je bilo i u JNA.
Sad su ga naguzili "njegovi", objesili su Pravilnik na web. Tako i treba.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 28, 2015 8:58 am

Da bi priča bila kompletna, neaktivnost 9AQSL biroa direktno utječe i na IOCA program, u koji se HRS kune , sa najvećom figom na Balkanu u džepu. Još smo pod dojmom neuspjele retoričke figure marketinškog stručnjaka na skupštini, kad je probala objasniti meni i neukom RA puku u Rvata, da je HRS PREDVIDIO sredstva za promidžbu IOCA programa ! Naravno da je to bila laž, i onda, i sada, a sve bočne aktivnosti HRS-a, tipa QSL-iranje, samo potpomažu zatiranje razvoja IOCA programa.

I Neno će, kad li, tad li, shvatit, da je upa u kašetu brokava, s najboljim namjerama, ali se uvijek, i ispočetka, vraćamo na poslovicu da niko u povijesti nije učinio vitamine iz govna.
Može i lakše razumljivo, koliko para , toliko muzike.

Ova zadnja poslovica vrijedi za sve na Balkanu, osim za 9A QSL biro. Mi njima 1.400 kuna, oni nama 17 ! Tako je bilo i prošle godine, a svi se kunu u Radioamatersku etiku, prijevod s bosančice.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 28, 2015 10:05 am

A svi se kunu da su nevini :!: :D
Moš mislit. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 29, 2015 7:34 am

Reni, nema tu nevinih !
Krivac broj jedan je jedina odgovorna osoba - predsjednik HRS-a.
Krivac broj dva je IO HRS-a, jer se ponašaju kao da su IO Ferijalnog saveza Hrvatske.
Krivac broj tri su zastupnici u skupštini, koji su toliko nezainteresirani, indolentni, i sukrivci, da o tome ne moram trošiti riječi.
Krivac broj 4 je QSL manager, po imenu i prezimenu, jer nije ostvario ni jedno obećanje iz pristupne molbe-kandidature za to mjesto. Krivac je i za činjenicu da uopće nemamo podatke o fizičkom obujmu, i financijskim pokazateljima, za tuzemstvo i inozemstvo. Krivac je što nema pisanog traga kad je i kojem klubu poslata pošiljka. Kriv je i što , usprkos očitim dokazima, tjera i dalje po svom.
Krivac broj pet je Nadzorni odbor, koji , na sve gore navedeno, ne trza, dapače, drži nas maloumnima, i svake godine nas kljuka istom tabletom na skupštini : "Sve je u redu!"

Od gospon Vide, nadalje...
Ali šta je, jedan je lud, drugi je ima srčani infarkt, treći se ne pojavljuje, nemaš kome suvislom za reć. To je ta mutna voda u kojoj trenutno vladajući odlično plivaju. Dokle, ne zna ni Đekna.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 29, 2015 1:21 pm

Nadam se ne zadugo...ali tvrde su to tikve. :D

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK