by 9a2jg » Thu Jan 16, 2020 8:52 am
Danas je zadnji dan, nekorektnog, nepoštenog, i po mnogima nezakonitog glasanja na elektroničkoj skupštini HRS-a.
Moj matični klub je glasao. Kako, zna se. Od nekoga koji ti četvrtu godinu ne šalje pismena, ne samo svoja, nego i odgovore na preporučenu poštu, što očekivati ? U 25 proteklih mjeseci prst i po (horizontalno) QSL karata ! Negdje leže na tisuće naših QSL-ki, reprezentanti stotine probdjevenih dana i noći po opsegu, učinjenog troška, i napora, sve je to bahato vodstvo bacilo pod noge, i zahvaljujući kriminalnom dealu s neradnikom i lažovom, koji godinama ne radi svoj posao. Pošto daje Hrletu izvještaje po kvartalima, znači da je i krivotvoritelj, a sve u cilju kako bi se naplatili računi za neizvršene usluge !
Jebe se Hrletu, Pilatu, Pukiju i društvu, tko je ikada od njih vidio karte ? Na čelu ZARS-a Emil, koji meni dvadesetak godina duguje odgovore na direkte i via biro ! Kad je on, i njegova bratija, samonazvani elitisti, takvog ponašanja, što možemo očekivati od jednog Marinka ?
U Poljskoj i u JAR-u imaju po dva nacionalna QSL biroa, i rade bez greške. Malo sam istraživao zašto su osnovana. Nije trebalo duboko kopati, isti je razlog zbog kojeg je 90% RA u 9A nezadovoljno.
Evo javnog poziva HRS-u, prepustite vođenje 9A qsl biroa nekom drugom, očito je to za vas i vaše veleumne aktivnosti teret.
U Zagrebu, koliko čujem, ima, i bilo je, potencijalno zainteresiranih, samo to niste htjeli objaviti. Ponavlja se ista priča koju smo imali 1989. , samo s vremenskim odmakom. Žalosno je za radioamaterizam u Hrvatskoj što su (većinom) isti akteri.
Dakle, drugovi, gospodo, kolege, glasajte po savjesti, da li ćete imati još jednu godinu ekipu na vlasti u HRS-u koja nas vodi u sigurnu propast, ili treba početi praviti temeljite pripreme za izvanrednu izbornu skupštinu ? Ovako dalje ne ide.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja