Kad san posla sina, iz Bola u Split, nikad se više nije vratija. Visoke škole, posal, penjanje po karijernim stepenicama...
Nikad mu nisan govorija šta i kako da radi, sve dok redovno studira. Završija je najteži faks u Splitu, najteži odjel, i počeja radit, dan danas nije ferma, niti će.
Prvo kad je doša u Split, ka mulac od 15 godin, je bilo učlanjenje u debatne klubove, kako u školi, tako i one za slobodnomisleće. Do sada se nije nigdi osramotija, ja se nadan i neće. Jabuka uvijek padne pod jabuku, ako je stablo jabukovo, tako kaže Hugov poučak.
Gleda san, na preskoke sučeljavanje, ona sa šalabahterom, on puca od energije. Na momente me podsjećalo na Večernju školu, Pervana i Antimona.
Moga bi ja secirati sve što su oboje rekli, ali čemu ? Svak već ima svoju kombinaciju, ka u Germania kladionici.
Jedino mi je veliko ufanje šta će u nedilju sve svršit. Jer pusti komentari sada inpicaju Vrdoljaka da obma počme snimat seriju General Jale.Pročita san jutros rano i jedan komentar , citiram, " je li Culej nosija krvave gaće po Velebitu da bi Jale ima status branitelja" ? A valjda i beneficirani staž ?