by 9a2jg » Mon Nov 25, 2019 10:22 pm
Upravo u tome i je stvar ! Bez uvrede, sa svojin odgojen, i svjetonazoron, da živiš 155 godina, ka ona kornjača na Galapagosu, ne bi svatija ! Jednostavno to je drugi mentalni sklop !
Zar nije ista ta osoba drža u kasi Atlas 350 XL, vlasništvo TO, jer je tamo bija "siguran". Uvik je dobro imat par uređaja na jarpi, dilit ih mladim članovima na revers, u naravi kupovanje glasova, i njihovih ruku na skupštini za voljenog vođu !
On se sam bija pofalija da je upravo to radija, kada san ga ja javno razotkrija, onda mi se otac tog momka više nije tija puten javljat ! A samo san pisa istinu, da je pape zanatlija, kojem dobro ide, i da nije mora uzimat uređaj na revers, nego kupit svom sinu, ako je "talent" !
Cila će porodica, ako triba, doć na skupštinu, i dignut ruku za doživotnog predsjednika, oli nije jeftinije u izbornoj godini platiti 2, 3, ili 4 članarine za tu godinu, nego dat tisuću eura za uređaj ?
Ima još, ostavit ćemo nešto i za drugi put...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja