Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Fri Nov 22, 2019 6:52 pm

https://www.24sata.hr/news/razrijesili- ... ica-660983

Na ovu temu sam sve već prije javno napisao. Osvrnuo bi se na pisanje jednog komentatora , citiram, "kako je ona mogla biti državna tajnica sa SSS?"
Koliko je meni poznato, ona je završila školu za frizerke, a kad sam ja počeo ići u srednju školu, onda su to bili digli, sa kursa, na dva razreda srednje, u ŠUP-u ! Tko je htio, mogao je poslije desetak godina, ići još godinu dana, maturirati, i imao je SREDNJU školu. SSS se dobijala sa završenom srednjom školom u trajanju od 4 godine, i položenom velikom maturom. Da ne spominjem mjesec dana prakse svake godine, seminarski stručni rad...

Ovo pišem jer su sada digli hajku na medicinske sestre, i to baš one koje su se pobunile. Otkrili im da imaju diplome iz BiH i Srbije ! Pa ove to nisu ni krile !

P.S. A je li braco ostao još stručni suradnik, s peterocifrenom plaćom ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 22, 2019 10:27 pm

A vidi bora oko očiju. :o Još malo pa bi mogla glumit u seriji STAR TREK. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Nov 23, 2019 7:13 am

Nemoj o tome, nije pristojno ; svako svoje godine nosi kako umije. Mene puno stvari smeta oko nje, ali su sve te stvari iz perioda POSLIJE skijaške karijere.
Jedna me posebno kosnula, izjava oca i brata, nakon događaja u Supetru, kada su rekli , citiram, "da se ona ne osjeća sigurno u Dalmaciji" !
Time su uvrijedili sve Hrvate, i Dalmatince, od Prevlake, do Rovanjske ! Zar ti Kostelići ne ljetuju od rođenja do danas, na Mljetu i Lastovu ? Bome smo se na HTV-u nagledali NJIHOVIH filmova, baš kao i Stipe Božića ! Zar im je ikad iko išta reka, ili ih grubo pogleda ?
Za događaj u Supetru je isključivo kriva ona, jer je nesposobna za posao koji je (navodno) obavljala, a Torcida je to ispravno detektirala ! Narod se ne može prevariti, možeš ga pokušati varati, ali bez uspjeha...
Ima ona čitav Tamić "grijeha" ali neću ovdje i sada ; njezina aktivnost kao državne tajnice za sport će biti zaboravljena, kao da nikad nije ni bila .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Nov 23, 2019 9:20 am

Ruku na srce,ovaj posal njoj nije triba.To su mnogi rekli.Samo da podučava mlade skijaše može jako puno učinit s obzirom na njeno ogromno znaje i iskustvo.A siguran sam da ima dobro stojećih roditelja koji će rado dici platćat treninge i instrukcije.Ja svojoj dici to ne mogu priuštit ali ima onih koji mogu.Nisam ljubomora,govorim kako je.Puno puta puta nas je razveselila(a i brat Ivica) i učinila ponosnim,sretnima.Toliko puta samo zahvaljujuć njoj,gledali podizanje našeg svetog barjaka i slušali intoniranje Lijepe naše na svjetskoj sceni.Ne zaboravimo da su su se i ona i brat uvik ogrtali u naš sveti barjak :!: Svako dobro joj želim,najviše zdravlja, jer znam da ima stanovitih problema.Meni je cila njezina obitelj pozitivna.Ono što su postigni,krvavo su odradili,niko in ništa nije na pladnju donija! A znaš da je ponekad bolje prigrist jezik,nego svašta reć.Ali emocije ponesu,razumin ja i nju i Antu i Ivicu.Ljudi smo,moramo praštati jedni drugima.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Nov 23, 2019 9:01 pm

Da završim, moram se ponavljati, ali neka... Kad hočeš imati na važnom mjestu marionetu, kao prvo nađeš častohlepnu osobu. To nije težak zadatak. S nečim je moraš držati u šaci, s nekom njezinom falingom. Ili nema odgovarajuću naobrazbu, ili nema muda, ili ima neke fleke iz prošlosti, svaki od nas ima neki botun di ga moreš fermat.
Za ovo razumjeti ne moraš biti obrazovan da bi shvatio. Vjerojatno joj je netko prijateljski prišapnuo da se makne, i da ne glumi i dalje lutku na koncu.
Jer, za upućene, dobro se zna tko vuče konce ! Najbolji primjer je bila "afera" sa Sportskom TV, koja se i dan danas vrti, a nitko je ne gleda. Zna se čemu služi.
Prema tome, centar moći u sportu nije u Ministarstvu, nego na drugom mjestu, gdje se donose odluke, i nose njoj na potpis !? Zadnji zoran primjer iz boksa pokazuje i zadnjem nevjernom Tomi tko odlučuje !
Da zaključimo, i Torcida je slično razmišljala i nije je uvrijedila, samo je nazvala uhljebom i lutkom na koncu. Zato reakcija obitelji nije poštena prema Torcidi, Supetranima, i cijeloj Dalmaciji.
Ne priznajem emocije i afekt za javne osobe, oni ZNAJU da im se svaka riječ važe, i to baš tako i treba.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Nov 24, 2019 4:03 pm

Slažemo se.Njoj to nije tribalo.Da san bija na njezinom mistu,nikad to ne bi prihvatija.Ali JGB,nismo svi isti.
9a6r

Postby 9a6r » Tue Nov 26, 2019 11:25 am

Di neće potresi nakon ovoliko kiša! :( :o Opremu pripremiti! Di je sad onaj SRVKS :?: :roll: :?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Nov 26, 2019 12:00 pm

Ja san, upravo, posla pomoć u Supetar. Njima triba... Puno hi je sa dijagnozon i potvrdon o PTSP-u.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 26, 2019 12:29 pm

Sad je prigoda za pokaznu vježbu sa onim uređajima ča su odnili priko rive.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Nov 26, 2019 12:43 pm

Zadnji put kad smo pomagali Crnogorce, nakon potresa, umjesto zahvale smo dobili granate...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK