Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Tue Nov 05, 2019 7:36 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/dje ... 29219.aspx

Svatko je u onom šatoru znao zašto je tamo, i koliko to piza u kunama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 05, 2019 6:08 pm

https://www.24sata.hr/news/obnova-vodot ... aka-657756

Dobro je napisa jedan komentator : Nije valjda da je opet nestala lova, ka i prvi put ?

Penava tvrdi da su dva puta pravili projektnu dokumentaciju ispočetka ! Znači li to da su prvi put radili bez dokumentacije ? Koliko je meni poznato, još postoje i prvotni originali dokumentacije ! Ko koga ovdje voza ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 05, 2019 6:19 pm

Koliko ga obnavljaju ka da je sredjovjekovna palača ili dvorac?!
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 06, 2019 6:45 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ure ... 29695.aspx

99% građana Hrvatske je složno u dvije stvari, da se ukine OBVEZNA pretplata na HTV, i da se godinama daje loš program, koji nikog ne interesira .
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Nov 06, 2019 8:25 pm

Na jednom portalu sam prije misec dana napisa na tu temu da se ide u sakupljanje potpisa za referendum o ukidanju RTV pretplate.Nisan moga virovat koliko mi je ljudi lajkalo! A ja onako,više iz zahebancije napisa. :D Neznam jeli 99% za to ali više od 51% jamačno.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 06, 2019 9:38 pm

Ma pazi, iz državnog proračuna (kroz HOO), se financira SPTV, kojeg nitko ne gleda. HTV ima I, II, III, i IV program, stvarno, da se sve sažme, ima interesantnog materijala za JEDAN program ! Oni su naučili da im se daje šakom i kapom, i sami su sebi dostatni, sami sebe ocjenjuju, a Vijeće za TV je samo fikus, bez efekta. Kako su svjesni da im je produkcija i emitiranje loše, u sprezi su s firmom pokojnog odvjetnika Hanžekovića, ovršavaju ljude, upadaju na posjede, kuće, stanove, a sve radi uspješne naplate harača, zvanog TV pretplata. Od nje se, osim HTV-e financira i čitav niz aktivnosti na koje oni koji plaćaju nemaju utjecaja, kako na opus, kvalitetu, i samu produkciju, a ne trebam ni pisati da ih to ne interesira.

Da stvarno jesmo demokratsko društvo, HTV pretplata ne bi bila sinonim za harač 21. stoljeća.

No tu priča ne završava. U sprezi s OiV-a, spremaju nam novu zvrčku, po njima baš pred iduću turističku sezonu. Riječ je o prelasku na HD, i opet kupovanje dodatnih škatulica, ili, za bogatije, novih televizora. Neodoljiv je dojam da je sve to isforsirano, zamišljeno i skuhano u vrhu HTV-e. Ni mnogo bogatije zemlje ne bi mogle podnijeti, u ovoliko malo vremena, ova dva šoka, prelazak na DTV, i , dogodine, na HD. Očito se pogoduje proizvođačima TV aparata, i tehničkom lobiju u HTV-u i u OiV-a. Stoga ne čudi , na netom završenoj konferenciji na tu temu, kukanje sa HTV-e za većim dijelom kolača od pretplate.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 07, 2019 1:45 am

A koji k...c narod šuti,tj.govori sebi u bradu i ništa ne poduzima?! :x Pa tako 30 godina.Na daleko nema većih ovaca. :evil:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 07, 2019 11:12 am

Bez obzira koja je stranka na vlasti, ona se ne usudi dirati u svetu kravu, zvanu TV pretplata, jer time osigurava blagonaklonost izvještavanja sa dalekovidnice. To oni misle da je tako. U stvarnosti, HDZ je na početku neovisne hrvatske države poslao Vrdoljaka da očisti HTV od Srba, Jugoslavena, i neistomišljenika. Ovaj je to odradio temeljito. Nema veze što su svi koji su dobili neopravdane i nezakonite otkaze, poslije dobili sudske sporove, i miljunske odštete, koje smo, u konačnici, mi platili!
Ponovio se slučaj Bilić iz splitske Pošte, ali, Bože moj, cilj je postignut, Srbi i Jugoslaveni dobili miljune, HDZ "čisti" medijski prostor !
HDZ-u nije jasno da podobnici ne mogu stvarati kvalitetan program, ali to ga previše ni ne tišti. Ako treba neka emisija, ili serija, da odskoči, angažiraju se vanjske usluge, studiji, produkcije, koliko košta da košta, sve ovce plaćaju.
Štele se ankete o nekoj silnoj gledanosti, a koliko je meni poznato, a svaki dan sam između ljudi, nije bila nikad manja.
HTV, jednostavno, se ne može mjeriti s programima na kabelskoj i satelitskoj TV. Tu počima, i završava priča.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 08, 2019 4:27 pm

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmac ... dgovornost

Ovo može izjaviti samo budala, koja, prvo ne zna prave razmjere sječe, i drugo, u životu nije zasadija ni jedno stablo na Marjanu. Ja, i moja familija jesmo, i zato mogu, smin, i oću protestirat. A mlađi čitatelji od mene će doživit šta san cilu godinu pisa, da, tamo di su rizali, neće bit pošumljavanja, nego urbane vile, za bjelosvjetske jebivjetre. Toliko, za sada, smin napisat.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 11, 2019 9:05 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/kako- ... 31273.aspx

Kaže poslovica : Nesta para, nesta prijatelja ! Ovdje je obrnuti proces, drastično se povećala količina love, odma su pojedinci pokazali svoje pravo lice.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK