by 9a2jg » Wed Nov 06, 2019 7:30 am
Čitam tamo o dalmatinskim repetitorima, ne znan bi li se smija, ili plaka- No, pođimo redom.
Ivo, Dalmacija je, od pamtivjeka, od Prevlake do Rovanjske.
Za Damira Cara. Puno prije tebe, pa i moja malenkost, je ukazivano da ovo što rade nije dobro, da "poklanjaju" mercedes, a mi nemamo za benzin. 90% postojeće opreme kod potencijalnih korisnika je, baš kako pišeš, analogna, ali ispravna ! E, ali trebalo je nekim interesnim skupinama napuniti džepove provizijom, za D-star, i DMR. To je poanta, to je kriminal. Kriminal koji ste svi vi, preko vaših zastupnika u skupštini omogućili !
Famozni ugovori sa OiV-om, ja sam jedini u Velikoj dvorani HZTK u D-12 bio protiv, a sada se vi svi čudite, ko pura dreku ! Vrhunac cinizma je kad Pero napiše na HRS forumu da su ti najmovi bili preskupi ; pa upravo on i klika oko njega su nas u to uvalili; pijani zastupnici skupštine su bili samo dekor i zvučna kulisa.
Ima još, pomalo, jugo je cilu noć batilo, ne moreš sa ljudima ni lipo, ni grubo.
P.S. Nije Mate ništa kriv, on, metodom dobrog gospodarstvenika, samo hoće zaraditi što više za svoju firmu, na državnim jaslama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja