Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sun Oct 27, 2019 7:59 pm

A kako je onda uspila dobit tu stipendiju? Eno san je posluša,opet pusta patetika.Šta mi kao narod imamo od te nagrade za njezino životno djelo? :roll: Nadam se da velika većina naroda shvaća da je ovo sve u službi predsjedničke kampanje.I odma iza toga sidne sa Jakovom u avion i poleti u Split da bi stigla na premijeru filma o Ivanu Buljanu,bivšem igraču Hajduka :?: :!: :roll: Još nisan doša k sebi.I za kraj.Sa tolikom mašinerijom i novcima,APISOM,takozvanim rejting agencijama i ja bi moga postat predsjednikom države.A slušam ZM..a taj ka da je na bijelom prašku.Šta taj može izvalit,ne postoji blesimetar koji to more izmirit.Možda ti se Škoro ne sviđa radi nečeg ili Kolakušić ali brate mili ne valjaju pizdarije niti blizu kao ovaj dvojac.Meni intelekt ne dopušta dat prvom dvojcu povjerenje.Možda neću dati niti jednom ni iz drugog dvojca.Ali izaći ću 100 posto na oba dva kruga.A najžalije mi je ća se nisan rodija na drugoj strani balote.Negdi u 31 ili 32 zoni. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 28, 2019 3:18 pm

“Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera", kazala je Kolinda izazvavši brojne reakcije iz Rijeke.

Kad god ja pomislim da ne može luđe, razuvjeri me.......

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kol ... 27473.aspx

Majke znaju najbolje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 28, 2019 6:26 pm

Tribalo bi njezine izjave uvest ka etalon za glupost.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Oct 30, 2019 4:30 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/bivsi ... 28121.aspx

Nije precizira, zašto su mu nudili mito, da igra "njihov" igrač, ili nešto treće... ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Nov 02, 2019 2:17 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zup ... 28826.aspx

Mazanje očiju jadnim radnicima, baš kao i u Uljaniku. Međutim postoji ogromna razlika, ove neisplaćene plaće za rujan i listopad su radnici ZARADILI ; one u Uljaniku nisu, nego se kupovao socijalni mir.

Na žalost, i još smo po nečemu upali u Guinness-ove knjigu, jedina smo zemlja u svijetu koja liferuje vojni program i želježničke vagone, a radi s gubitkom !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Nov 02, 2019 10:18 pm

I ova firma je propala! Nema veze.Uskoro će Kineskinja Ju započeti obnovom komunističke škole u Kumrovcu. :roll: Tribalo bi se na vrime pribilježit za nastavu. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Nov 03, 2019 3:09 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/torci ... 28982.aspx

Zna san ja da ćemo mi brzo doć na onu, "u se, na se, i poda se"....... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Nov 03, 2019 3:25 pm

Nikidan san negdi napisa.Privi biti neće ali ni peti. :?
Niti vridi uprava,niti Burić a i igrači su za drugu ligu. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Nov 03, 2019 4:03 pm

Reni dragi, ove retke pišen po stoti put...
Imali smo odličnog profesora na faksu iz Ekonomike poduzeća, najteži ispit. On se taman vratija sa doktorata u SAD-a, i nama predaje, veli , citiram, "danas sutra ćete vi biti neki menadžeri, ili direktori, i, kad u jednoj situaciji ne budete znali što učiniti, zamislite da je to poduzeće vaše, nećete pogriješiti ! "

Grad, na papiru, posjeduje većinski paket dionica Hajduka. Neki, navodno dobro upućeni, tvrde da su ga prisilili da kupi većinski paket, i na taj način da (bespovratnu, po ne znan koji put ? ) financijsku injekciju Hajduku.
Dobro upućena čaršija tvrdi da Hajduk vodi udruga NH ?
Ništa lakše, neka sidnu za stol, i dogovore se, ko je gazda, ko zapovida, i ko stoji iza odluka ?
Ovo sada je stanje ni rata, ni mira. Grad sve plaća, a NH odlučuje ! Toga nema u Burkini Faso. I to predugo traje.
U cilome kapitalističkom svitu, ko ima većinski paket je gazda, on odlučuje, ali i plaća. Također i uzima možebitnu dobit.
U neovisnoj Hrvatskoj Grad Split je samo dava, nije dobija ništa ! Dobijali su oni svi prirepci oko Hajdukova stola, i udruga NH !
Nikada nije opovrgnuta tvrdnja, objavljena u svim hrvatskim novinama, da su novcem od članarina fizičkih osoba, kupovali dionice Hajduka od Tommy-a, i tako stekli nekakav status. Ako je to točno, to je kriminal, kojega eto nitko da procesuira. Ako nije točno, što nisu nikada podastrli podatak odakle im novac za kupovanje dionica ?
Jedan prika iz Splita mi je prišapnija da je grad da Hajduku, od 1992.g. do danas, između 700 i 800 miljuna. Ako je to točno, onda se netko igra s novcem splitskih poreznih obveznika. Ako nije točno, što nisu nikada izašli s "točnijim" podacima ?

I u Italiji, i u Velikoj Britaniji su slali velike i slavne klubove u drugu, ili u treću ligu, zbog malverzacija raznih vrsta.
Možda bi to bio lijek i za Hajduk, da se očisti od nametnika svih vrsta, gube, onih koji mu sisaju supstancu, i da, neopterećen od svih tih kroničnih bolesti, konačno stane na noge, na sasvim drugim osnovama, poznavajući svog vlasnika, i poštivajući pravila igre.
Ovako, samo se nastavlja agonija, i nečije svjesno zatiranje imena i ugleda Hajduka.
Prećerali su, ne ide dalje...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Nov 03, 2019 4:52 pm

Pa ja san ti i spomenija 2 ligu a ti si doša i do treće da se "pročisti".Katarza,reset pa sve od početka.
Ako će ga privatnik kupit pa napravit od njega pravi klub,bolje i to nego ovako.Ovo je smijurija.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK