9A1KAJ , pozivna oznaka kluba, kojeg nema ni u HRS adresaru, ni na qrz.com. Pođem na hakom.hr , nema važeće dozvole !
Svojedobno sam isto javno pisao , kada su prvo, drug Stjepko Pavišić radio bez važeće dozvole za rad, zatim drug Goran, sve pojeo vuk magare. Da ovdje nije riječ o trećem magarcu ? Jer , prvo je bio JNA, pa Muzil, šta je sad ovo ? Jožina škola ?
Ne bi ja ni pisa ovaj post, nego me je zvala osoba koja se nije predstavila, iz metropole, i veli da pomnjivo pregledam neslužbene rezultate Kupa Jadrana 2019.
Za primjer, prvoplasirana postaja 9A1WFF ima važeću dozvolu do 10.travnja 2022.g. Heben datum, a...?
A još me nešto muči, nisu mi se javila u natjecanju cila dva operatora postaje 9A1CRT ? Zato sam POSLIJE natjecanja imao s njima dvije veze, u portablu. Triba ispunit dnevnik aktivnosti, za opravdat šolde, šta in je da Emil, od ZARS-a.
Oni se banjaju, a Emir je mora zasukat rukave, i cimat klupske članove da se razbude ! I još šire glasine da mu je za jednu CW vezu trebalo 5 minuta ! Šire laži...
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja