by 9a2jg » Thu Oct 17, 2019 12:10 pm
Reni , ne truj mi dušu. Ja san čita da su on i Ivek 2HW bili dva puta u Kraljevici, postali mentori, savjetnici, i ne znam što još, i naslikavali su se tamo s nekom dicom, a koliko su dica primila znanja, ne bi se štel mešati.
Cijela fabula me neodoljivo podsjeća na RK Vidova gora i doživotnog predsjednika, tako se i on dva puta na godinu naslikava s puston dicon, na papiru završeni operatori, u realnom životu - magla.
Razlika je jedino šta Pavišić tvrdi da je štanca operatore, a ovi kaže da su obučavali dicu.
RK HFF nije direktno član ZZTK, nego preko ZARS-a. Na čelu ZARS-a je Balen. Još lani, su mi dvojica (nezavisno jedan od drugog!) rekli, da je Balen "ucijenio" Emira, učestvovanjem svog raspoloživog operatorskog kadra u Kupu Jadrana, ili, u protivnom, nema dotacija, ni njegov glas u ZZTK !
Kako je bilo očito, Emir ih je mobilizirao, digao na noge, radio, a onda je svizac izašao, UPS, Emil održa svoj dio pogodbe.
Još je preostala dotacija za iduću godinu. Mora bit barenko veća od kluba OiV, s kojim su vladajući, u dealu .
Da zadovolje ona dva operatora. I ruku u zraku.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja