Odusta san učestvovati u njihovim "kontestima" a čujem da je sve manje učesnika.
Ima bit da ću i od ovog programa.Ali ću tražit brisanje sa honour roll liste, jer nije fer ni u redu da san sada na 27 mistu sa 502 otoka koje sam godinama ima,a sada ih imam oko 650

Znači do nedavno sam na toj vječnoj listi bija 5 a ne 27! Zašto mi je maka sve te puste otoke kad san za njih davno osvojio pokal 400 otoka #2

Tom,9A2AA drži #1. Šta je mene briga šta su se izminila 3 managera a između sebe imaju neriješenih problema? Oće li mi to neko objasnit?!

I sad se to priko mojih leđa savija.Ja,krajnji "korisnik" moram za to ispaštat.Ako je tako,nek me briše sa liste a osvojeni pokali,diplome i plakete ostaju u mom trajnom vlasništvu jer su moji,pošteno osvojeni i plaćeni
Dosta mi je više te zahebancije i javašluka.
P.S BTW,zadnji put san QSL-ke sa buro-a dobija prije debelih 9 miseci

Nemam info koliko često drugi RA po 9A primaju jer se ne raspitujem.I tog sranja mi je pun kurac.
Ako taj jebeni buro ne može radit kako spada,nek ga ugase pa da bar znamo na čemu smo.
OVAKO ISPADA DA SAMO RENI I KOKI U CILOJ 9A ŽUGAJU,JER JAVNO PIŠEMO O TOM PROBLEMU.SVI OSTALI "MUDRO"ŠUTE.JA I TI GARGAMELI A ONI FINI I PRISTOJNI.MA ZAMISLI.