Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Sat Sep 14, 2019 1:01 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/anas- ... 16274.aspx

Ma dajte, to ne mre bit istina, oni ne piju............
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 15, 2019 12:58 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kol ... 16440.aspx

Ne mere ona sama sebi više pomoći, bidna, pogubila se... Želja za još jednim mandatom je jača od možđana...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 15, 2019 2:24 pm

Počela je "gadit" nazadnost i provokacije srbijanske politike.Oće ugrabit glasove iz "bazena"koji joj nije sklon.Možda ima koji naivac :?: :roll: Dobro si reka,želja za još jednim mandatom je zaista jaka.Barem nam jesen neće bit dosadna.A studeni mi nekako nije drag misec. U studenom su Svi sveti,Dušni dan,pad Vukovara. :( Taj misec mi je najžalosniji i jedva čekam da dođe prosinac,Badnjak,Božić,Silvestrovo.Živo je,veselo.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Sep 15, 2019 3:11 pm

9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 15, 2019 5:16 pm

Navezano na ovaj video.U redu je što je nekima uradila malo prometa kad su ljudi već donili te svoje proizvode za prodati.
Vidi se da je ona opuštena,kako ja nažalost nikada neću biti.Nije ona prva ni zadnja.Jedan moj bivši kolega i ja smo radili u paru u firmi di smo rintali,par tona dnevno priko ruku u znoju sa pet majci na dan.I tako je bilo oko nas ljudi kojima smo gledali osmijeh od uha do uha svaki dan.I onda bi moj kolega meni reka da neznaju koliko in je dobro.Svaki put bi reka da ih očima ne može vidit.Ja nisan ima taj problem.Nismo svi isti.Imaš ljudi,koji su u svemu,sve ih ide ,pa se s godinama malo i "pogube" od stvarnosti koja ih okružuje.U toj stvarnosti sam recimo ja,vjerojatno i velika većina.Ova gospođa i sl.ljudi zapravo žive u jednom paralelnom svijetu u odnosu na naš.Ti svjetovi će se se sjeći tamo negdje u beskonačnosti.Da se razumijemo.Ne osuđujem KGK, pa ni ove druge koje sam i osobno upoznao.Neki su mi i rekli"take easy".I nisu mi to govorili posprdno,već skroz onako,u redu.Lako je njima govorit.Njima je u tom njihovom "svemiru" toliko dobro da nas i ne primjećuju.Nemaju pojma što nas muči i sa kakvim se problemima susrećemo na dnevnoj bazi.Pa i nije ih briga.Njima je jedina frka ako se oni ili netko njihov razboli.A i onda im je lakše jer imaju dovoljno novaca za posjet kod privatnog liječnika a ne kao nama koji često i mjesecima čekamo na pregled.Pa valjda primjećuješ njezinu nošalanciju? Baš je briga što Koki mora 12 miseci čekat na neku MR ili što Reni nema za kruv.I za bilo koga. I zato su u stvari u pravu oni koji ni za koga ne glasuju na izborima.Oni sebe i svoje namire,obećaju sve i svašta a urade malo i ništa.Ovim facama je toliko dobro da neznaju šta će više sa sobom.To se iz ISS-a vidi.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Nov 29, 2019 11:53 am

Zovu me drugovi iz Šibenika, pitaju me : Kako osoba more bit u njihovoj općini, a tajnik u RK Brač, s sjedištem u Pučišćima ?
Odgovaran in, da krivoga pitaju, a ako in triba broj mobitela, Pendrek-bači-ja, rado ću in ga dat !
Sve je moguće u dragoga Boga, i cura rodi dite, a muža nema !
Alen u Dubravu, punti CIG-u, i tako više godina !
A prostor u najstrožem centru Šibenika, mislin da je Trg bratstva i jedinstva, dan drugome, jer se nije koristija !
A u socijalizmu, više je bilo ličnjaka u Šibeniku , koji su radili na KV-u, nego u Splitu ! Imam materijalne dokaze za ovu tvrdnju !
I onda se postavi pitanje, ka ona reklama na Radio Split, : Gdje je nestao čovjek ?

I Kolega mu, iz zajedničkog im kluba Marjan, je odgovorna osoba u dva kluba, već je uliza u Guinness-ov libar !
Naprid njihovi !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 15, 2019 8:20 pm

https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajd ... ca-snaga39

Jedan od komentara je sve rekao "udruga NH je tu da skupi keš od članarina, i kupi dionice za sebe!"
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 21, 2019 7:53 pm

Načelo slobode udruživanja (ustavna kategorija) znači i da nitko ne može uvjetovati djelatnost članstvom u nekoj organizaciji.
Zato posjedovanje i korištenje radio-postaje ne može se uvjetovati članstvom u HRS-u, kao što niti korištenje osobnog vozila nije uvjetovano članstvom u Hrvatskom auto klubu.
To je osnovni demokratski standard.
Što je učinio HRS?
U statut je uvrstio da je HRS član HZTK!!!
Time je Hrvatska ostala jedina država bivših jednopartijskih sustava u Europi, koja je zadržala građansku djelatnost pod kontrolom.
Ako pogledate slijed novca, razumijet ćete:
Državni proračun - Ministarstvo - HZTK - projekti/klubovi. Novac u tijeku distribucije odlazi na nepotrebno administrativno osoblje, koje je naravno zainteresirano da takav sijed novca ostane.
Svaka sličnost sa nepotrebnim državnim agencija, lokalnoj samoupravi, pripadnom birokratskom aparatu nije slučajna.
Takav je sustav u Republici Hrvatskoj.
Niti jedna europska država, članica EU, ne poznaje ništa slično HZTK i HRS-u.
Pročitajte statut OVSV ili DARC-a primjerice.
U međuvremenu, radioamaterstvo u Hrvatskoj opstat će tek kao posljedica nekog osobnog rada pojedinca, u kojem HZTK i briga za svoje administrativno osoblje ne će imati nikakvog udjela u uspjehu. Tek kao osnov da se dobije novac iz Proračuna.
I tako je izgubljeno gotovo 30 godina.
Ne samo u radioamaterstvu.

Tonči je napisao ono što ja pišem i govorim već 20 godina.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 21, 2019 10:27 pm

Neznam koji je ovo Tonči ali nebitno.Sve potpisujem osim jednog jer se samo djelomično slažem.Izgubljeno je 30 godina ali i ovaj savez zauvijek.Tu popravka nema dok se ne ugasi.A onda ev.sa novim sve od početka.Nulta godina.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 22, 2019 7:05 am

Tonči Majica 9A2BX, jedina osoba koja je dobila spor sa HRS-om. Dobio bi ga i ja, samo mi je proces tužakanja preskup. HRS-u nije, jebe se njih, plaća država, i aktivnost, sve njihove promašene poteze, od Severinca, tajnice, službenice sa VSS, novi trojanski konj, umjesto tajnice (!), i svi to vide, i svi muče !
I ljubavnicu, i kćer, i sina, i lihvarske ugovore s OiV-om, i SuperObrovac zvan YOTA2020, i 5 kampova, koji nisu ni K od toga, samo curi lova.

A predviđaju uprihoditi 150.000 kuna od članarine, upola manje nego prije nekoliko godina. Hrvatski, latinica, broj članova se - prepolovio ! No, to je vrh ledene sante, 9/10 je ispod površine, to će potopiti Titanic, nema više ni Carpathie, ni Lusitanie ! Partili su...
A komorni orkestar svira Mađarsku rapsodiju, nagnut već 45 stupnjeva...

Radujte se narodi, kad čujete glas...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK