by 9a2jg » Sat Sep 07, 2019 12:34 pm
Ja san njoj čestita na uspjehu, ne na vrsti rada.
U zapadnom kapitalizmu se ne pita odakle ti prvi miljun dolara, jer se pretpostavlja da ga nisi steka na zakonit način !
Kad sam bio mlad i nadobudan, držao sam tribine, i, između ostalog, pričao o radioamaterizmu. Još sam onda tvrdio, a sad sam još više uvjeren, da je za NAŠ pristup istom, najpodobnija dob tečajaca od 11 do 13 godina za curice i 12 do 14 za dečke.
To, naravno , podrazumijeva kršteni tečaj, normalne nastavnike, i, što je najvažnije, vođenje i praćenje NAKON položenog ispita.
Nema važnijeg, ili manje važnog, segmenta, no od 1990. , naovamo, svi padaju na ovom zadnjem segmentu !
Zašto ? Zato jer se samo konta koliko si ih naštanca, koliko si ih prezentira DPZ-i, potencijalnim donatorima i mecenama, ZTK-e, HZTK-e !
Zašto ? Zato jer je SUSTAV naopako postavljen ! Ne može žena rodit nakon 4 miseca, nego nakon 9, ako je sve po božju !
Ako i rodi sa 7, onda se pola neonatologije skupi i skrbi o nedonošćetu !
A u nas su , od 1992. izlazili nedonošćad, a neonatologija je za HRS i HZTK bila, i ostala , misaoni pojam. To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja