Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Sep 01, 2019 8:09 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/tru ... 12806.aspx

Interesantno, uvik ista šema, mlada osoba, alkohol, i BMW... Naravno, nema imena, čak ni inicijala !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 01, 2019 1:55 pm

Piše da nije bio pijan ni u alkoholiziranom stanju.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Sep 01, 2019 3:45 pm

Reni, karta sve trpi, verata vozi, vojska obuče, i pizda rodi. Da smo ti, ili ja, učinili i najmanji prekršaj, misliš da ne bi osvanulo ime i prezime ? Bi, miljun posto. Ali, ovdje je očigledno neki zajeb, čim se sakriva. Osim toga, piše da ima 80 godina. Tko zna da li je bio na tzv. preventivnom liječničkom pregledu, koji je obvezan u BRD, a i kod nas. A refleksi, vidno polje, noć, sto faktora...

Ne želim glumiti proroka, ali me situacija neodoljivo podsjeća na onog vozača glisera, koji je odsjeko nogu onoj Austrijanki, i koja je umrla na licu mjesta. Po portalima nema ni imena ni inicijala, a neki otvoreno špekuliraju da je riječ o osobi s jakim vezama "u vlasti" ?
Njezin otac je izrekao u mikrofonom novinarima pregršt objeda, no nijedno ime nije uskrslo, ni nakon toga. Prozvao je i institucije, one i dalje šute.

To je ono na što popižđivaju svi stanovnici Hrvatske, a naročito mladi, pa se stoga i iseljavaju, zakon je kao žvakaća gumica, toliko rastezljiv za neke, a za neke toliko krut.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 01, 2019 3:57 pm

Pa zato i govore da je ovo provincija EU-e,a BiH protektorat. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Sep 02, 2019 11:34 am

Deda Mark, za one koje zanimaju takve trivijalnosti kao što su rezultati ( ;D ;D ::) ::) ) ima na kraju izvješća link

http://wyac2019.org.ua/results/

Tamo čak ni ne piše tko je iz koje zemlje ;)
Kada bolje pogledate rezultate shvatit će te zašto ih nema u izvještaju :-X :-[
Važno je sudjelovati ;)

Prvi put, od kako ga znam, da je napisa korektan, istinit, i samokritičan post ; dokaz više da sam bio na pravom putu kad sam raščlanio nikakve rezultate sa ARDF-a. Ak niste skužili, autor gornjih redaka je drug Ivo 9A1AA.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 03, 2019 9:11 am

Odgovor "dede Marka" :
Pozdrav !

Dakle, koliko sam ja upoznat sa radom ARG-a, tijekom godine je bio problem jer ARG nije imao voditelja?
Pokusavalo se na sve nacine naci nekoga tko bi to preuzeo ali nista? Cini mi se da je , na kraju, opet popustio Stipe i primo se (opet) toga posla?
A sto se tice sastava ekipe to se ne moras "zahvaljivati" HRS-u i HZTK, nego onome tko je sastavljao ekipu? Jelena Tuksar ili tko vec?
HRS dobije novac od HZTK za tu namjenu. Te sve novce koje smo dobili (a i vise od toga) smo utrosili za ARG. Znaci, drugih novaca jednostavno nema...
Zato, ne treba plakati, nego raditi i dalje pa ce valjda i rezultati doci do izrazaja ???

73
Mark

Dakle, razvidno je da vlada veliki nered, nema organizacije, a i deda Mark uviđa da je to jedna jama bezdanka, u koju upiru 3-4 osobe u HRS-u, a koja uludo trati šolde , kako HZTK, tako i HRS-ove (naše!).

Ono što mene fascinira je činjenica da Mark nije nikada digao glas protiv toga, nikada nije javno ustvrdio da se na to potrošilo više novaca nego za KV i UKV, za to se nikada nisu skupljali milodari, a za nagrade za KV natjecanja u organizaciji HRS-a jesu...

Znači, hrvatski, latinica, za ARG je uvijek bilo para, za KV, UKV, IOCA program, NIJE !
Odstupite , kad ste nesposobni, i vodite krovni Savez u krivom smjeru.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 03, 2019 10:09 am

Očito da ti ARG-aši imaju jak lobi,netko tko stoji iza njih.Koliki je postotak ljudi koji se bave ARG-om? :roll:
A i sam znaš da što manje talasaš.to ti bude bolje.Ja,ti i slični smo šempje,deda je ljukav. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 03, 2019 10:54 am

Ma moreš ti bit ljukava ljisica koliko god očeš, na kraju se ipak uhvatiš u zamku. Ispada da u D-12 mora stalno bit oni mali iz Andersenove bajke, koji će stalno ponavljati da je car gol !

Skupina nesposobnih osoba koja je umislila da zna vodit Savez , a ne zna ! I to nije sve ! Već su počeli s predradnjama koje bi dovele do toga da dobiju još jedan mandat ! Ali, o tom, potom, ima zemana...

Spremaju nam Obrovac 2020 zvan Yota2020, sviranje kurcu za male pare, u naravi šetanje kožice, pa tako više puta. Ali, oni i nisu sposobni za nešto drugo, osim za nerazumno trošenje HZTK-ovskih i naših para. Za to ostvariti im je potrebno pokriće, u stvarnosti odluke skupštine HRS-a. Stoga drže na životu ove fantom radio klubiće, od 1 do 5 članova, koji su im sigurni glasovi, i ruke u zraku.
Njima ne šalju inspekciju ka nama ! Ruka mu usala ko je posla !
Sad me samo interesira su čime će ovaj put izblesirat zastupnike ? Maksuzija oće, ili neće, biti dovoljna ? Moraće dejstvovati tabletice, žirafe, antilope, slonić-tonić ? Ili predstoji badanje u žilu, ako se tako naredi ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 04, 2019 4:49 pm

A kako to nisu objavili "rezultate i dostignuća" ZSM 2019 ? Bar su mogli napisat da su svi polaznici - proplivali ! Za naše novce !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 07, 2019 7:48 am

Za Emira: ne vrijeđaj one koji se bave nečim što ti ne razumiješ. Nije svo radioamaterstvo turizam, izleti i kupanje po jadranskim otocima.
73 Zvonko

Zvonko promašio ceo fudbal ! Ni ne pokušavam biti Emirov odvjetnik, ni ne moram, jer djela govore više od riječi. Neka se svatko, tko se uhvati tipkovnice, i ima muda potpisati se ispod, zapita, prije no što išta zapiše, koliki je odrađeni opus samo dvaju programa, IOCA i 9AFF, da ne spominjem treći, prevažan, segment, rada s mladima, na njihovom odgoju i obrazovanju.

I bog zna da ja i profesor nismo na istoj valnoj dužini, i da nećemo nikada biti, ali bi ja bio najveći prasac u 9A, kad ne bih branio REZULTATE iz narečenih područja aktivnosti u neovisnoj Hrvatskoj.

Nasuprot izrečenom, mikrovalci se nisu proslavili u 9A, jedino što sam zapamtio su sprdačine od podjele nagrada, dva puta u Kraljevici, za prva tri mjesta, a bilo je jedan, dva, ili tri natjecatelja, sveukupno ! Čak se i prijatelj Mike morao grubo našaliti na svoj račun.

To je istina, kako je JA vidim.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK