by 9a2jg » Fri Jul 10, 2015 9:15 am
Dragi štioci, kad jutros niste ostali bez svog kroničara, nećete nikad ! Trče za menon poštar, cili se zajapurija, usra san se, da ga ne kolpa, pitan di gori ? Evo van, šjor Boris, ništo važno, govori Mesija iz njega. Ja otvaran, deboto je mene inkolpalo ! Unutra, vjerovali, ili ne, ali skenu morate virovat, QSL-ke 9A22MINE i 9A0CI/p sa otoka Bijelac, CI-660 iz svibnja 2008' ! Malo je falilo da me sad ne posjećujete na kardiologiji KBC Split !
Kad su se strasti i pomiješani osjećaji smirili, dumam, pa i Tomac je, pod stare dane, od Tita, doša do Isusa, sve je moguće u našega Boga, i cura rodi dite, a muža nema...
Ali, kako kaže pjesnik "ljudsko srce nikad, zadovoljno nije", što bi ja bio iznimka. Sada , onda, triba objavit cili spisak "čekajućih" QSL-ki, posebno direkti, posebno via bureau.
Posebno ličnjaci, posebno klubovi. A opet, klubovi u dvije vrste, posebno uzdanički, posebno ostali.
Majke ti božje bistričke, kad san ovo dočeka, još samo fali da mi iz Beograda pošalju časopise Radioamater za 1991' šta san platija cilu godinu, a dobija pola, puklo bi mi srce, garant.
To bi bilo , rečimo, ka da Branko iz Komiže pošalje odgovore na moje direkte.
Ili Emil prvu aktivaciju 9A15...
- Attachments
-

- Miracolo.jpg (34.73 KiB) Viewed 4007 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja