by 9a2jg » Mon Aug 19, 2019 7:38 am
Postoji jedna legenda, uklesana u đerdapske stijene, još od rimskog doba : U cara Trajana kozje uši !
Kad sam ja, i mnogi drugi, pisao, da su ti "migranti" opskrbljeni najnovijim mobitelima, i punim džepovima novaca, vjerujem da su mnogi bili skeptični. Sada vide, ko nevjerni Toma rane od čavala na Isusovim rukama, dok ne vidje, ne povjerova. Ko ide u kladionicu ? Oni kome pritiče para. Neću ić ja, sa 3.350 kuna penzije, za 45 godina rada. Opet moran, doduše nevoljko, citirat Amere : Easy come, easy go ! Naši bi rekli, s vragon došlo, s vragon ošlo.
Ali, nisu ti "migranti" u Cazinskoj krajini tamo da skovaju plan, i realiziraju bijeg u zapadnoeuropske zemlje ! Oni su tamo poslani, s mračnom nakanom, da stalno provociraju hrvatsku graničnu policiju, prikažu je brutalnom i nesposobnom, te da se prolongira Schengen !
Jedan od dokaza za to je i činjenica da neovisni novinari nigdje nisu mogli pronaći "predstavnike" humanitarnih organizacija, koji su tvrdili da su vidjeli premlaćivanja migranata !
Ali, buba je stavljena u EU uho, ona radi i "dejstvuje". Šteta je nepovratno učinjena, a radi se i na konstrukciji novih šteta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja