Ja znam da ja JESAM na popisu. Pa zar ti nisam ovdje, javno, pisa da mi je prvi susid na Mažuranićevom šet. bija kap. I klase KOS-a, a poslin je volšebno dobija čin bojnika HV-a ! On je taj koji mi je reka da šta se ja kurčin, da ONI znaju kako ja dišen, jer da in NJIHOVI sve javljaju iz RK Marjan !
Osin toga, da san ja otija ić u Zagreb, samo bi doveja u nezgodan položaj oba UDBA-ša koji su se, u dvi smjene,
starali za mene ! Bidne ljude bi uvalija u govna, a to su sve bili ljudi od familije, dolazili u mene na dičje rođendane, pričesti , krizme, stvarno ne bi bilo kigijenski...
No, zar ti misliš da ti isti, koji su tobože demokratski, otvorili sve dosjee osumnjičenih, nisu iste PRVI pročitali, analizirali, i donijeli zaključke, te po njima sproveli mjere ?
Šta misliš, da nisu stali, i stoju još dan danas atento, ko će doć vidit svoj dossier ? To je njima najjača meka, mamac, ili višć, ka u oželandu u proliće ! Njima je proliće počelo 1991' , i još nije fermalo, jer su ih ljudi pročitali, kako mi javlja insider, nije ni 10% ljudi zatražilo da vide svoje dosjee ! Pametniji ljudi od njih. Samo šta oni to ne mogu shvatit, jer se ne kreću u normalnom društvu, nego samo između sebi jednakima ! To san ja reka pokojnomu Toši, samo mi je reka da puno pizdin !

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja