by 9a2jg » Sat Jul 27, 2019 4:38 pm
Sedam i po tisuća braniteljskih mirovina u Vukovaru, brajo, i to većinom sa potvrdom o PTSP-u. Sin Blage Zadre je to razotkrija, skupa sa mladin Jastrebon, i dvi godine za redon su to govorili u mikrofon i kameru HTV-a. Nisu ih više mećali, očito im se nisu uklapali u "programsku shemu " !
E sada kontaj, ta doktorica Vesna, ona je to štampavala te potvrde leva-leva, i zadužila tisuće. Sad te tisuće opstruiraju očito, krah jedne bolnice, koja nema ni jedan jedini pokazatelj za opstanak, od broja gravitirajućih osoba, do broja pregleda, zahvata, a o ekonomskim i financijskim pokazateljima da ne govorim.
Ukratko, vukovarska i vinkovačka bolnica su uteg oko vrata osječkom KBC-u, koji je jedina logična medicinska ustanova te vrste u VS i OB županiji. Puno bi o tome mogao govoriti i pisati, ali tamo (Vinkovci i Vukovar) ne stanuje razum, nego sitno računđijski interesi, i naplata tursko-balkanskog sistema, ja sam tebi učinio, sada ti meni.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja