Nemamo, jer vlasnici hotela nalože radnicima da navečer poslažu ležaljke na plažu. U tim postupcima su svi vlasnici hotela isti, Hrvati, Austrijanci, Turci... Država sve vidi i zna, zna za opravdan gnjev domaćeg svita i ostalih gostiju, ali ne poduzima ništa.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Dogodine će turizam u još veći minus.Bit će mista kolko oš.Vrag odnija prišu. Festina lente. Nego nisi spomenija da moramo počet primat "emigrante" sa brodova. To kao oće reć lijepa gesta zbog presjedanjem unijom dogodine?! Ako se ovako nastavi odosmo mi uprdac prije 2030.
Sve je to u funkciji održavanja stanja "ne talasaj", do početka presjedanja Hrvatske Europskom unijom. Od tada, pa u idućih 6 mjeseci će Anemični u Brisel, a Vaso i Karamarko, drmat državom ! Ovo nije moja misao, prepisa san s "desnih" portala, i, čudim se sam sebi, vjerujem da je baš taj scenarij vjerojatan !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
I još jedan "novinar" Al Jazere, iz BiH, orkestrirano blati hrvatski turizam. Očekivano, nako Erdoganovski... Mili Bože, koga smo mi pomagali, i s njima sve svoje dijelili...
To ti je ostalo od onog "bratstva i jedinstva" druga Valtera.Nadam se da su se sada i crvenim kmerima oči barem malo otvorile.Koki,sve što je umjetno nije dobro i mora propast.Svaka veza pa i ta.A ona je bila na silu nametnuta.