Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Wed Jul 01, 2015 1:16 pm

No, ako HRS bude proaktivniji u sljedeće četiri godine, novo vodstvo HZTK je tu da se ti problemi riješe.

Vincek, čudin ti se, mlad si, i pripametan čovik.

Ne želin se itat umotvorinama, ali prva koja mi je pala na pamet je da "ne možeš starog psa naučiti novim trikovima". Kažu da je stigla iz anglosaksonskog govornog područja, ja bih rekao da je svjetska, i bezvremenska.
Kako ti možeš one koji su 8 godina (neki i 10) kočili uzbrdo, naučit da se na ravnome ubaci u petu, ili šestu brzinu ? Kako možeš urazumiti one koji su godinama radili u korist naše štete, a oni za društveno priznanje, lovicu, izlet u inozemstvo... ?
Ajmo malo bliže, kako da radioamateri "ne znaju" između sebe, "ko je ko u sokaku", i ne nagrade svoje kolege komadom karte, tipa Nikola Tesla ?
Kako su samo "društvena" priznanja i društvene novce dobijali oni koji su bili u milosti Faraona i njegovih podanika ? Uzdanice, Laureati, i uzdanički klubovi.

Mlada generacija je (iz)rekla, prije desetak godina, da što ne piše na internetu da se nije ni dogodilo. Jedina smo zemlja u Europi gdje je spisak članova s plaćenim članarinama "tajna" ! Zašto je tajna ? Zato jer bi se onda razotkrile mnoge laži i fame, napuhane sredine i raznorazni Potemkini. A i skupština bi "pala", i sve njezine odluke.

I ti bi sa takvima u "nove radne pobjede ? Nova pjatoljetka ? Šta, i Puki bi dočekiva 75' na mjestu predsjednika ?

Dobro je reko Lala Sosi : Ta man'te ih...!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jul 01, 2015 1:29 pm

Malome Istarskome dupelizcu smeta Denis Vincek ?Zašto?A kako će mu tek smetati ostali kada se vrtuljak zavrti do kraja.Nema veze,ima on vazelina ,barem tako misli ;) .E moj mufljuziću,greška u koracima.
9a7zz

Postby 9a4db » Wed Jul 01, 2015 1:41 pm

Meni je drago da nam je Denis nakon dužeg vremena napisao par redaka ovdje.
Bez obzira na povod ;)
Čestitam mu iskreno na izboru.

Zašto mi je posebno drago da je to baš on?
Pod njime u HZTK se nalazi barem 5-6 područja kojima sam se bavio ili koja me zanimaju...
RA - od 1974.
Zrakoplovci - od 1996.
Ronioci - od 1976.
Jedrenje - od 1972.
Informatika - od 1986.
Inovatori - US patent od 2009. Bidegradable RFiD card,
Patent granted 2009.
Biodegradable contactless card
US Patent 7492326 Issued on February 17, 2009. Estimated Expiration Date: May 16, 2026.

za ovo zadnje dobih i nagradu RH razine 2006. Teslino Brončano jaje od IRB & Vidi
http://e-novation.info/2006/5_2_4.html

HZTKa i HRS mi ne moraju nikada ništa dati... imaju kome dati, fala Bogu ;)
Uostalom, neki kada me kao žele "poniziti", tvrde da ja nisam radio-amater.
U pravu su. :mrgreen:

Još jednom, bravo Vincek, kamo sreće da je više takvih....
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Jul 01, 2015 3:55 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos ... 28371.aspx

Jeba te, koliko smo mi "napredni", i isprid Grčke, ja san jutros diga svoju cilu mirovinu, sam na šalteru, nema ograničenja, zaštitar priča viceve, službenice se smiju, mi smo jedna sretna zemlja penzionera.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 02, 2015 12:37 am

Ako ćemo se zajebavat,jesmo :!: :x
To što smo već bankrotirali nitko ti neće reć.Ni Guverner HNB-a,ni Predsednik Vlade,ni ministar finansija ni vječni optimist kninđa iz Knina Grčić.Pusićku i sl.neću ni spominjat.Ima ih i u HDZ-u puna kamara i u Remetincu.. :lol: :lol: .E judi moji da znate što nam se sprema. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 02, 2015 9:09 am

Znamo mi, Reni, predobro, da su nam i unuci (pre)zaduženi. Također znamo i da su sve Vlade kumovale tome, ne samo ova. A , penzioneri plivaju kako mogu, krpaju, od prvog do prvog.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 05, 2015 10:29 am

Zašto ne diskutirate na helikopterskom forumu na kojem je aktivna spomenuta tema? Nije li zabranjeno crosspostanje sa jednog foruma na drugi?

Drug komandant (ne Ćamil) Plastična puškica, tako mlad, a tako "zaboravan" ! Zar on prvi nije croosspost-ao, dok mu je "služilo svrsi"?

Osim toga, niko iz postojeće HRS vrhuške nije ni pokušao registrirati se na ovom forumu, toliko opet bezobrazni nisu...

Koliko mi je poznato, ni Emir se nije ni pokušao ovdje registrirati, i učestvovati, jer predobro zna koje bi bile prve teme, i rešetanja, od (nikad primljenih) QSL-ki, do Marije Bistrice. Hebeno...........
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 05, 2015 3:59 pm

Eno gledan neslužbene rezultate IARU 6M kontesta.Naš Patrik stavio da je radio kontest sa 100W? Ja se dobro sićam da je govorio o 50W!
Ne da mu na prvu nisam virova za 3 el.antenu sa kojom je ima pile up iz U.S.A. nego mu ništa više ne virujem.Čim otvori ŽVALA,LAŽE. :x
Pa ima li taj lik obraz :?: :oops:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun Jul 05, 2015 4:11 pm

Danas drugi lik,slična priča ali opet drugačija.Drug iz Vetranićeve radi Australiju na 50 mega sa 2 KW,posuđena,seveda.Nemoš doć do zraka od njega na bandu a kamoli uradit jednu vezu iz VK.Uradija je dvojicu i onda počeja zvat za 9A6KST :? Ja malo puhnem na QRG da mu dam do znanja da sam tu i da bi ja tija učinit jednu vezu sa VK..on će na to da nije red što se"štimam"na QRG.A samo sam doslovno puhnija dva puta u mikrofon.Vezu naravno nisam uradija,ovi od tamo je propa u QSB-u.Vrag odnija jednu vezu ali bezobrazluk i nedostatak osjećaja tomislava dugeča 9a2aa da nije sam na bandu mi već duže vrime ide na k....c!I onda netko kaže da je on vrhunski radiooperator :?: :( Je...za sebe,naravno.A druge ko jebe.Super,Tome..imam ja lika i za to,neboj se.Ja sam mlađi,imam vrimena čekat još barenko jedan krug Sunca,tvoje vrime otkucava.Za deset,petnaest godin se nadam da te više neću tribat trpit.I ne samo ja.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 05, 2015 4:16 pm

Ja sam mu za nekoliko stvari, javno napisa, više puta, pa i danas, od pokušaja krađe znaka 9A2A, preko samospotiranja, do rada iz Splita postaje iz Dubrovnika. Jednom riječju - jadno. Sam sebi postavljam jedno pitanje : Što to nekome (pa i njemu) treba ?
Da ne pričam o aktuelnom posebnom pozivnom znaku, on na bandu, prvi dan aktivacije, čoviku u bilom svitu govori : Šta pitaš, sve piše na qrz.com. Bezobrazno, i neistinito, i onda, i sada. Nije mi niko priča, ja slušao, uživo.

Šta to njemu treba ?

Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK