Obrezano balijsko smeće Prvi put nosom izaša iz svoje vukojebine,mahale, pa sad tu prodaje "pamet".Ali ovakvih tekstova imaš na tisuće.Očito da je to dio nekog projekta.Netko to financira,plaća,sa ne puno novaca.Ali na žalost ima i nekog učinka.Ovo je samo jedan primjer ali ja sam ih osobno dosta pročita od prošle sezone.NIšta nije slučajno.Što ne ode u Tursku ili Tunis pa se tamo trajno nastani,nebi imali ništa protiv ali da ne širi laži i podmeće priče o hrvatskim apartmanima sa bubašvabama i zadnji put "okrečenim" zidovima 1982.Da ga vidim zalipija bi mu plesku,samo takvu.Smeće balijsko.
Koga smo mi hranili, oblačili i pomagali dok su ovdje bili u izbjeglištvu, mila majko ! Ali, to je sve u sklopu one poslovice : Pomozi sirotu na svoju sramotu ! Misliš da ona "tužba" u svezi mosta na Pelješcu nije dio iste (turske) kampanje ? Je, ziher. Samo da se muti voda. Da komšiji krepa krava. Pa da Erdogan šalje mlijeko.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Znamo mi ća oni misle i kad spavaju.Nismu ih uzalud prozvali suncokretima i kinder jajima.Dozna ja to iz prve ruke od naših Hrvata,Katolika iz BiH.Bosanski Srbi su ih spašavali od noža muđahedinskog.Život nije crno-bijel .Nije sve za pisat jer mnogi ovdje kod nas k....a ni danas ne razumidu.A svi se prave pametni.
Sve će to sad riješiti novoustoličeni ministar vanjskih poslova. I on je iz BiH, ka i prethodna ministrica. Ispada da mi nismo imali fakultete i akademije, nego Bosanci ! Vidjeli smo na primjeru stalnog zagađivanja juga Hrvatske, nisu mrdnuli malim prstom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Senzacionalističko novinarstvo. Tvrtka koja šalje opomene je privatna, i nije u stečaju, ona ima obveze prema svojim vlasnicima ! Ovi radnici, šta se sad prave ludi, sigurno znaju za onu američku poslovicu : Ništa nije tako skupo kao besplatan ručak !