by 9a2jg » Thu Jul 04, 2019 1:46 pm
Pazi, ništa nije slučajno, o toj sam situaciji pisa tisuću puta. Mračne snage, iz drugog plana, koji redovito imaju najveći kapital, i namištaju ove spodobe na znatna mista, jer upravo i biraju one sa kacon masla na glavi, da ga mogu lakše cimat, i upravit njime, baš kako oni hoće.
Jutros me najranije, dok san cipa na 7 CW, zove jedan naš kolega na mobitel, "čestita" mi Dan borca ! Jebo te Pavišić, i tvoj načelnik skupa s njin, jer je to ista banda, odgovorih ja. A kako me je taka u šuštu, sve san mu izmitraljira, ka mitraljezac Joja u filmu Kozara, "ja san sagradija kuću legalno, iman 4 građevinske dozvole, tehnički prijam , uporabnu dozvolu, sve plaćeno koliko je RH tražila. Ti si kupija od Srbina kuću, koja je bila ilegalna, nadozida još tri puta toliko, i onda legalizira, i platija 15% od onoga šta san ja platija, a imaš 4 puta više prostora ! Ti i Pavišić ste profitirali od ovoga rata, ja san samo bija topovsko meso, koje je, Bogu hvala, ostalo živo ". Osta je bez teksta, pa okrenija na zajebanciju. Omar san ga posla u tri krasna kurca !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja