http://braconline.com.hr/bracke-vijesti ... -2019.htmlEto, doživotnom predsjedniku RK Vidova gora se ispunija životni san, dobija je nagradu grada Supetra za životno djelo !
Koliko li je samo mora lagat, mazat, krivotvorit, pisat lažna izviješća, lažne biografske podatke, kako za pojedince, tako i za klub, pokorno dizat ruku u skupštini ZTK, za druge, da bi drugi, "vraćali uslugu", i dizali , za njega, i za klub.
Koliko sam god puta ima s njime posla, uvik san osta posran, još od prije rata, do današnjih dana. Od kako mi je maznija lovu , koju san ja izborija na radničkom savjetu tvrtke Zlatni rat, preko laganja, krivotvorenja, lažnih optužbi,lažnog predstavljanja, do odrađivanja posla za njegov klub, gdje su sve pare i priznanja išla njemu, a svima ostalima mrvice sa stola.
I on će dobit to nezasluženo priznanje, na blagdan svetog Petra, patrona grada Supetra, on koji u ništa ne viruje, i cili život gleda samo sebe ! Nije on kriv, on je cili život takav, krivi su oni koji su ga predložili, i oni koji su taj zahtjev amenovali.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja