Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a7zz » Mon Jun 01, 2015 12:28 pm

A što je to FF program?? :shock:
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri Jun 12, 2015 7:01 pm

Slijepci jedni, sve vam lijepo piše na stranicama Zvjezdanog sela, samo treba znati (pro)čitati. Faraon financira Đuku, i njegove ekvilibristike po Mosoru, a izlet radioamatera financiramo mi iz svoje članarine !
Da stvar bude još gora (ako to uopće može biti, mislim, još gore) , oni još nisu sakupili ni minimalan broj polaznika da bi službeno okačili termin, nego je još uvijek pod upitnikom !
Neće valjda, ko neku godinu, "novačit" djecu predavača, i po njima dovedenih "budućih radiooperatora" ? Kako je to future continuose, taj proces "stvaranja operatora" još traje !

Bio sam uvjeren da ne može dublje, očigledno, može !
Last edited by 9a2jg on Wed Jun 24, 2015 7:24 pm, edited 2 times in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 9:42 am

Zaista se ovome nisam nadao, barem ne od Tebe ? ???

Kako se Stjepan čudi da ga Gumeni blati, a u istom su ešalonu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jun 24, 2015 10:20 am

Preuzeto sa Večernjaka ;) ,neka ostane zabilježeno.U potpunosti se slažem sa iznesenim!

Očito nema, jedina sreća je što sam dovoljno daleko da nikom ovu plaketu ne mogu zabit u guzicu, jer ovo je stvarno vrhunac gluposti, indolencije, neznaja, idiotizma i sličnih majmunarija kojima smo izloženi od strane IO HRS i bajne nam stručne službe.

IDIOTI JEDNI NESPOSOBNI!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Istina polako izlazi sa svih strana!!!!!!
9a7zz

Postby 9a7zz » Wed Jun 24, 2015 10:28 am

Stanje kaznenih bodova na dan današnji (tamo,na forumu demokracije ;) :

1.-5. mjesta : oni koji su govorili istinu (bodova i PREVIŠE !!)
6.mjesto: 6C (sada DOVOLJNO ???????????????)Ako mufljuz zna matematiku?????

Dobrodošao u klub.Evo siguran sam da ti ovdje nitko ne bi zabranjivao govoriti istinu.Iako oni znaju da si im rekao istinu !I još se čude :o . :lol: :lol:
Evo prilike i ostalim visoko plasiranima da se i oni priključe ,na svoj zahtjev naravno,slože se sa 6C,kažu idiotima da su idioti pa neka ostanu 2 uzdanice i mufljuz na forumu pa neka sami sebi budu dovoljni.Jedino mi Kefa nešto pazi,a i sa dodatnih 15 bio bi na granici, :lol: :lol: .Morao bi im 2x reći.Pa nije ni to problem,oni ionako ne shvaćaju od prve.Tonu sve dublje,mila majko kako su jadni!
9a7zz

Postby 9a6r » Wed Jun 24, 2015 8:48 pm

Ma koja Demokracija?Valjda Autokracija na Forumima.
Pa cili kadar te "Vlade" HRS-a dolazi iz policijskih,vojnih i sličnih struktura.Koji je tu "obični"civil ikad bija?Ako i je bija mora je puvat u isti rog ka i oni.
Čini mi se da o ovome niste još pisali ili mi je promaklo :?: ;)
Ja oću civilni HRS,brez OZNE.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 25, 2015 7:28 am

Interesantno kako se Gumeni i Plastična puškica "nađu" na VHF forumu, i nastave prosipati umotvorine. To im drug (po VES-u) Krešo dopušta. Sa Mjeseca se vidi da su sva tri u istom ešalonu, koji je tjerao i tjera sve slobodnomisleće sa foruma.
Hipokrizija je što uredno uzmu novce i neistomišljenicima, po default-u. Pa članovi HRS-a i postoje da bi hranili hidru ARG/Zvjezdano selo/izleti po svijetu/ZRF...

Gumeni i Plastična puškica su odradili poso tjeranja mene s HRS foruma. Sad im je ostalo samo uzajamno plakanje na vlastitim ramenima. Jer ih je Hazjajin otkanta...
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Jun 25, 2015 11:52 am

Hipokrizija je što uredno uzmu novce i neistomišljenicima, po default-u. Pa članovi HRS-a i postoje da bi hranili hidru ARG/Zvjezdano selo/izleti po svijetu/ZRF...

Kako kome.
He he,u tome i je kvaka.Meni sigurno ne uzimaju jer im ja NEDAM!I NE MOGU MI NIŠTA !!!!A RADIM KADA HOĆU!!!!!Da imate mozga ni vi im ne bi dali lovu,pa neka kmeči stoka koliko ih god volja!
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Jun 25, 2015 12:00 pm

A nisi vidio, kad je Krešo i tebe izbrisao, da nije dirao one koji meću linkove na Lud, zbunjen, normalan ! Ta serija, i VHF forum ima veze ko Bog i šeširdžija ! Ali, neko je u milosti, a uvik na iste se oštri ku..c !
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Jun 25, 2015 12:04 pm

Pa na neki način se mora "platiti" za onaj predrajvani linear na Žumberku, kada se on
upali nitko na 50-100 km okolo nema šanse....
9a4db
Site Admin

PreviousNext

Return to PHRK