Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Tue Apr 09, 2019 9:27 pm

Vidim i dite od 15 godin ih uradilo na FT8 doduše ali dobro.

Ti si Reni jedan zalupati seljak. Ti ne znaš šta su napredna dica. Evo, rečimo, danas ja naletin na bandu na FR4PJ, baš sa Reuniona. To nije slučajno. Ja na sveznajući qrz.com, kad tamo, crno na bijelo, pišu autobiografski podaci, mladac veli da je on u radioamaterstvu od svoje šeste godine ! Kako su naša, balkanska dica prirodno pametnija, meni je normalno da je dite napravilo vezu na FT8, a ima 15 godin.
Nije to više kraj šezdesetih, kad je pokojni mali Dino vika da oće i on bit nazadno dite ! ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 13, 2019 5:49 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv ... 77893.aspx

Nije zaludu ona poslovica, pukla odma po osamostaljenju Hrvatske : Jebeš oca i mater koji ne mogu ranit svoje dite do pedesete !

I onda , sad nama bjelosvjetski novinari "otkrivaju" toplu vodu ! Braćo mila, sve je izmišljeno, sve je moguće, osim drvene peći, a i ona je moguća, ali za jednokratnu upotrebu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 13, 2019 10:43 pm

Za neku stvar je sve to Švedima kad su im državu škuri već počeli rastavljat na proste faktore!
A Francuska ide istim putem,Njemačka...i još mnoge.Nadam se da ćeš još poživit i sam se uvjerit.
Karta sve trpi,vojska obuče.....dalje znaš.Ovo glede portala s kojeg si skinija info. :x
9a6r

Postby 9a6r » Sun Apr 14, 2019 7:08 am

Cvjetnica je.Uvod u Veliki Tjedan.Sjećamo se Isusovog ulaska u Jeruzalem gdje ga ja narod dočekao mašući palminim i maslinovim granama klićući mu.Na Cvjetnicu,prije svete mise je procesija sa blagoslovljenim granama masline,palme.Sveta misa je posvećena Isusovoj muci na kojoj se čita ili pjeva cijela muka iz Evanđelja.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 14, 2019 8:16 am

Svuda oko nas je božji prst. Svi su metereolozi prognozirali za danas promjenjivo, s kišom i grmljavinom, osvanuo je divan sunčani dan, s burinom, idealan za proslavu Cvijetnice, početak Velikog tjedna. Stanovnici Jeruzalema su dočekali Isusa s cvijećem, kojega su, zajedno s svojim haljama, stavljali na put kojim je kročio. Veselo su vikali : Hosana sinu Davidovu ! Taj isti puk je, samo pet dana poslije, vikao : Propni ga propni ! To je znakovito ponašanje rulje, koja nikad u povijesti nije znala prepoznati proroka, ili izaslanika božjeg, osobu koja samo donosi svijetu mir, dobro i ljubav.
Danas, slušajući Muku Isusovu, promišljamo njegovu žrtvu za sve nas.
Želimo Vam sretnu i blagoslovljenu Cvijetnicu !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 14, 2019 9:02 am

Tijekom naših kratkih ovozemaljskih života doživimo toliko prevara,naslušamo se priko više laži,lažnih svjedočanstva,nagledamo se toliko zločina pa i nad nerođenom djecom.Neki prođu i dva rata.
Ljudi su pokvarena rasa,ohola i zla.Doduše ima i dobrih duša,mora se reći.Od svih ljubavi najveća je ona prema Ocu našemu,Stvoritelju i Otkupitelju.Zato nam je i živjeti po Njegovim zakonima i pripremati se za život vječni u zajednici sa neizmjernoj ljubavi Božjoj.On će nam suditi onako kako smo zaslužili.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 21, 2019 6:38 am

Sretan i blagoslovljen Uskrs, svim ljudima dobre volje !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 21, 2019 10:11 am

Grob je prazan a duša moja puna ljubavi Gospodinove.

Draga kršćanska braćo i sestre Sretan Uskrs !

Aleluja,Aleluja.
9a6r

Postby 9a6r » Sat Apr 27, 2019 4:52 pm

Pripadnicima,veterenima 4 gardijske brigade čestitam njihov dan 28.Travnja.Ustrojeni su prije 28 godina.Legendarni "Pauci".
I jedna anegdota u svezi četvrte koju mi je ispričao jedan Slavonac,branitelj, 90 i neke u Supetru gdje se došao sa obitelji malo odmoriti i odmaknuti od rata.Priča on tako da se preko "Motorola"dovikivali sa srbočetnicima,znamo kako su tekli ti razgovori s njima.Ali,priča on dalje,pitaju četnici koja je naša brigada tamo nasuprot njih,da nije možda četvrta?Meni je Slavonac rekao koja je naša brigada bila tamo u to vrijeme ali nije bila četvrta.Četnici odmah veseliji,odahnuli,kažu dobro je. :o Pitali naši Slavonci zašto se toliko zaspituju o "Paucima",što ih to toliko zanima,svaka naša brigada je prava,normalno.A četnici na to odgovoriše:"Ma pusti te četvrtaše,to sve žestoko,ludo,tvrdo i manito! Nije zalud Gojko hvalio sve naše brigade,ali je stalno govorio da je jedna udarna.A mnogi čedomiri to i na svojoj glavi osjetiše.Đava ih je odnija u Pakal :!: :twisted:
A našim poginulim vitezovima,ne samo "Paucima"već svima koji su živote ugradili u ovu Lijepu našu domovinu,vječna slava i hvala.Počivali u miru Božjem.

"Navik on živi ki zgine pošteno".

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 28, 2019 6:53 am

Čestitke Barci na još jednom naslovu ! Messi vanzemaljac.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK