Tajnici HRS-a
Poštovana gospođo,
mi smo nedavno imali telefonski razgovor, prvi i jedini od kada ste na toj funkciji. Pitao sam Vas samo dva pitanja, da li znate tko su ljudi koji legalno vode i predstavljaju RK Split, i na koju se adresu šalju paketići QSL karata.
22. o.m. smo dobili paketić iz 9A QSL biroa, nakon više od 14 mjeseci neslanja, na adresu koja NIJE naznačena u našem odgovoru, na Vaš upit od 11.studenog 2015.g. Ja sam morao učiniti 80 km svojim automobilom, i dvije vožnje trajektom, da dođem do istih. Napominjem, identična situacija je bila i u prosincu 2017.g. Tko će meni nadoknaditi potrošene novce, Vi, ili HRS ? Zašto ispunjamo Vaše upitnike, ovjeravamo ih, i dostavljamo Vam, kad se , očito , po njima ne postupa ? Dopuštam mogućnost i da ste Vi proslijedili točnu adresu QSL manageru, a da on postupa samovoljno, no, Vi ste za krajnjeg korisnika ugovorna strana, i Vi riješavajte to s njime.
Lijepi pozdrav,
B. Đorđević, tajnik RK Split
Ja ovo nježno poslah prije 5 dana. Odgovora nema. Sad, je li zato što mi nema što odgovoriti, ili je stil komuniciranja preuzela od predsjednika HRS-a ?