Mom klubu je ponuđena besplatna pravna pomoć, i to od osobe koja nema veze s radioamaterstvom ! Čovjek čita redovno ovaj forum,, i onaj sterilni, "neslužbeni", koji je neslužben kad im to paše... Sve je čovjek shvatio, i sve mu je jasno...
Čovjek koji me je sinoć zvao ima preko 11 kg karata , ispisane, spakirane, čekaju otpremu, zadnje tri godine, koliko on cijeni da nije sigurno da ih šalje, tj. da li će biti poslate vani, i da li će ih korespodenti primiti !
Ovakvih primjera ima dosta po Hrvatskoj, na moju žalost, jedno im je zajedničko, ne žele da im napišem ime, ali ako dođe stani-pani, svjedočiti će tamo gdje treba. I to je nešto.
I još dvije riječi. Obašao sam većinu stranica osobnih RA u Hrvatskoj, na qrz.com. Točno se vidi tko je napisao na SVOJOJ stranici da 9A QSL biro radi dobro !
Žalosti me što među njima ima i par prijatelja, ali, razumijem ih, državna služba, suptilne prijetnje, i "upoznavanje s činjenicama"...
Zaista sam mislio da su ta vremena iza nas...
Ja se bez srama i stida ujutro gledam u zrcalo dok se brijem. Ne vjerujem da svi to mogu. Mogu oni koji to pišu, a obraza nemaju. Nabrojit ću ih zatvorenih očiju, i bez interneta, i qrz.com-a !