by 9a2jg » Fri Feb 08, 2019 8:58 am
Pola-pola, tako bi se ja složija. Zašto ? Zato, jer kad bi počeja promišljat o nezasluženim mirovinama, poludija bi u 24 ure, ja prvi ! Di god se okrenen, mlađi ljudi, volu bi rep iščupali, a u mirovini. I to, ne maloj, taman tolikoj da poštenim radnicima, koji su išli u mirovinu sa 40+ godina staža, teku sline...
Svakom istinskom branitelju Hrvatske bih dao koliko mu treba, samo svi znamo da je to utopija, uteg su nam falši borci, i falši RVI, a vrića je puna onoliko koliko se država zaduži, ne koliko smo mi stavili u nju.
Svakome, pa i tebi Reni, želim da doživi moje godine, pa da ti likar reče : Što manje uz kompjuter, što manje sjedit, što više hodati, biti na svježem zraku...
I onda, kad netko, kao npr. ti, gleda sa strane, misli : Bože moj, šta mu je lipo, ne zna da sada, kad bi teoretski moga uživat, čovjek ustvari ide na manje, dan za danom...
Hrvatskim jezikom, nemaš mi na čemu zavidjeti, ni meni, ni mojoj generaciji, izvaranoj, pokradenoj, i ožalošćenoj.
Jedino što se, na tvoju žalost, s tobom slažem 100% je činjenica da će tebi i mom sinu i kćeri biti puno gore, i da su frustracije već sada goleme. Suosjećam s vama.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja