Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sun Feb 03, 2019 11:59 am

Prvo je Dalmatinska akcija u Splitu, na vrh Bosanske ulice (gle simbolike!) objavila i napisala slogan ZG=BG. Odma je doktur da nalog da ih se goni, policijski, sudski, podmeću dokazi, izbacuje sa posla, sve sa ciljem da ih se zatre. Od tog doba datira i (podmetnuti dokazi tajnih službi) pojam "Kurdi i Jemenci" ! Ali ništa novo, tu sintagmu, malo modificiranu, su naše tajne službe "preuzele" od JNA i KOS-a, koji je tvrdio da Dubrovnik brane Kurdi i crnci, i to njih 30.000 ! Naši su samo umjesto crnaca stavili Jemence ! Na kraju je KOS tvrdio da su to bile sve ustaše, ali da su pocrnili od paljenja guma na Stradunu !
Je baš, Dubrovčani nisu imali drugog posla, bez struje i vode mjesecima, nego palit gume po Stradunu ! A branitelja je bilo manje od 500 ! Skupa sa HOS-ovcima , policajcima i dragovoljcima, koji su došli iz Ploča, Metkovića i Splita.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 04, 2019 8:56 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/mir ... 60825.aspx

Lopovluk, od početka. I veliko razočarenje svih koji sada imaju između 40 i 55 godina, shvaćaju da su pokradeni. U članku je samo jedna jedina rečenica o tome kako su ovi jebivjetri koji upravljaju drugim stupom morali, po diktatu politike, kupovati dionice Leda, i na kraju ispušili više STOTINA miljuna naših kuna. I nitko za to nije odgovarao, dapače, čak su sebi uredno svake godine isplaćivali bonuse, uz peterocifrenu nemalu plaću !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 04, 2019 2:24 pm

Ko je ono bija na vlasti kad se donosila ova "reforma"?
Posuđivat državi ti dođe ka i narkomanu koji ti po stoti put obeća da neće krast.Kad ukrade 101 put,niko mu ništa ne može jer je narkoman.Ovim lupežima isto niko ništa ne može jer su zaštićeniji od ličkog medvida.Ko god može biži u mirovinu i to prijevremenu.Titanic polako tone,spašava se ko može. :(
Vladajući nas i dalje uvjeravaju da nam je svaki dan bolje ali da mi to neznamo prepoznati.Nek mi oni daju svoju plaću pa ću itekako sve prepoznati. :x I pola njihove bi mi bilo OK.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 06, 2019 9:26 pm

Morti se netko digao na zadnje noge jer sam ja napisao da smo dobili DVA (hrvatski, latinica) računa za uplaćene iznose HRS-u, u zadnjih 18 godina. U posjedu sam oba. A ostali ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 07, 2019 8:52 am

https://www.hamradio.hr/download/odluka ... i_2013.pdf

Ako laže Koki, ne laže ono što stoji na SLUŽBENOM dijelu HRS naslovnice. Odluka o naknadi QSL manageru iz 2013.g. !!!!!!!! Zar mu nije, skoro, IO odobrio novu, veću, naknadu, zbog "povećanog obujma posla" ? Morti se boje objesiti tu odluku, jer je u diskrapanciji s neradom, i sve manjim obujmom posla, a oni je ipak izglasali ?

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Feb 07, 2019 9:01 am

A poskupila je usluga HP-e.Ne primaju M vreće osim u Garešnici. :? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Feb 07, 2019 9:40 am

Ponovit ću se, ovo sam, doslovce, već jednom pisao.

Hrvatska pošta je modernizirala svoje kapacitete u sferi pregledavanja, sortiranja i otpreme pošiljki na najviši nivo, za kapacitet 10 puta veći nego je bio 1991.g. Realni saobraćaj je 10 puta manji. Što se događa, u glavnoj sortirnici se i dalje sortira ručno, zorno mi je sve ispripovijedao tamošnji djelatnik.

Identična je stvar s HRS-om. Prije DR-a, je bio nezamislivo veći broj QSL karata za hendlanje, jer je bio mnogo veći broj RA, mnogo više se slalo po cijelom svijetu, i svijet je više slao nama.
Tajnik Žika, je stotinama puta ponovio, da on nema šta raditi osam sati na poslu, i radosno je svaki dan sortirao, i/ili pakirao QSL karte sat-dva. To znaju svi zagrebački radioamateri koji su dolazili u Savez, pomagali mu, a i vanjski , među kojima sam bio i ja.
Sada imamo neusporedivo manji promet, a stalno se stenje da je posla sve više ! Rezultat toga pritiska je povećanje naknade QSL manageru. Međutim, odgovorno tvrdim da on ni to ne privrijedi, zbog nerada i aljkava odnosa prema poslu, za kojeg se sam založio da će ga obavljati.
Ja pišem jedinoj odgovornoj osobi HRS-a, to je predsjednik. Umjesto njega, redovito mi odgovara QSL manager !!!!!
To dokazuje dvije stvari, da odgovorna osoba HRS-a nije odgovorna, i da njih dvoje rade sukladno i zajedno. Možda bi bilo bolje reći da ne rade. Osim prijetnji, uvreda i podmetanja meni.
Ali, to je druga sfera, to budemo rješavali na drugom mjestu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 09, 2019 1:02 pm

https://www.slobodnadalmacija.hr/novost ... ema-smisla

Ključna rečenica u tekstu je :
Smatram da je nepotrebno više uopće razgovarati o ovim ciframa jer su dugovi Hajduka, koliko sam informiran, jednim dijelom plaćeni, drugim dijelom oprošteni, trećim dijelom preneseni na Grad Split.

Najveći dio je podnio grad Split, i o tome sam ne jedan put pisao. Ispada da je isplativo biti lopov !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 09, 2019 2:33 pm

Zoran primjer korupcije na svim nivoima. :x :evil:
Proklete im kosti,jednima i drugima. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Feb 10, 2019 9:19 pm

9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK