Ovima šta su mi hakirali mobač, heben sve po spisku, od stoljeća sedmog. Samo, i mi konja za trku imamo. Zaklela se Zemlja Raju, da se sve tajne (do)znaju ! Il pukovnik, il pokojnik.
To nam samo veli da udaramo tamo gdje treba. Koga svrbi, taj se češe...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Mi smo spremni i na argumentirano sučeljavanje s udrugom Naš Hajduk, jer nismo zadovoljni načinom na koji je ta udruga regulirala prikupljanje novca od članarine navijača Hajduka",
To i ptice na granama Poljuda već godinama pjevaju, da udruga NH kontinuirano radi, svjesno ili nesvjesno, neka izvide zaduženi organi, protiv osnovnih interesa Hajduka !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Candelora, zima fora, govorili su stari ljudi. Osim u Dubrovniku, ovaj blagdan se posebno cijeni i poštuje u gradu Hvaru. Svin Foranima, onima koji se tako osjećaju, i onima koji ga vole, sretno !