Gledao sam i live video kad su dizali zelene kartone NAPAMET
Pola od tih su ti oni fantomski klubovi koji egzistiraju samo na papiru, i služe HRS vrhuški za glumu demokracije, transparentnosti i zakonitosti.
U Korčuli i FER-u po jedan član, radio klub to sam ja ! U Veloj luci i Daruvaru /Kefa) ni jedan ! U Tršću i Garešnici dvoje, nema trećeg za preferans, Zlatko vrati se, fali in treći !
Moga bi vako do prikosutra.
Tek sad počinje topnička priprema, tj. šta, pripremanje pozornice za predstavu koja će uslijediti na izbornoj skupštini, u koncem prvog kvartala 2020.
Kibi malo, kad nije "bazna" godina za određivanje broja zastupnika, Jan Hus ima 20 plaćenih članarina (izvor : HRS, stanje plaćenih članarina na dan 30.8.2018. , zadnji dostupni), a kada je "bazna", onda ih je 60, sve da bi bila dva zastupnika, koji revno dižu ruku vladajućima !
Ma ne triba ić u Daruvar, otiđi u Smodlakinu, tamo ti je bilo na skupštini DEVET članova ! 2016-35, 2017-42, 2018-34 ! Ne triba ti vakultet, dosta je i pučka škola za vidit Potemkinovo selo.
Ali, i ta bratija poslušno diže ruke za vladajuće, pokorničko-udvornički mentalitet, potican od "dobrovoljnog" tajnika !
Sve mi je jasno, ali jedna stvar nije. I tajnik je osoba koja predstavlja klub, kako netko može bit u jednom klubu (doživotni)predsjednik, i predstavljati taj klub, a u drugomu tajnik ?