Reni, možda surovo zvuči, ali jebe mi se za svakoga koji nije dobio, a nije (opravdano) protestirao ! Kad kažem opravdano, podrazumijevam da je podmirio sve SVOJE obveze prema HRS-u !
Jer, tek kad si ti čist, možeš prozivati druge ! Gledaj, u životu se sve da objasniti preko love. Moj klub je dao u ovoj godini UNAPRIJED 1.000 kuna. Za to nije dobio ništa ! I ono što su nam poslali, ja sam morao printati na svom printeru, trošiti svoju tintu, i tiskati na papiru koji sam JA kupio. Gdje je tu HRS ? Nigdje, a možda ni tamo. Jer, ništa mi nemamo od HRS-a, samo trošak !
HRS od nas ima lovu, jer smo mu mi, već lijepi broj godina, samo bankomat. Da bi "talenti" mogli ić na izlete, tipa ARG natjecanja, ili YOTA smotre, u Hrvatskoj i inozemstvu ! Sve "pokriveno" planovima, odlukom skupštine i operativnim aktivnostima. Da bi uvijek iste stare guzonje šetale po Hrvatskoj, glumile majmune po ARG-u, i preseravali se. Imaju imena, ne beri brigu.
Ja sam, od jutros, razgovarao s 5 klubova, nijedan nije dobio ništa u 2018.g. Znaš li zašto ? Jer se nijedan od 5 odgovornih osoba iz tih klubova nije našao odgovornim, sjeo i napisao HRS-u isto što i ja ! Ni manje, ni više ! Sušta istina.
Ovako nam na ostaje drugo, nego žaliti se, HZTK, Ministarstvo, MUP, ne nužno tim redoslijedom, može i obrnuto.