Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Wed Dec 12, 2018 8:34 am

Pa dosta ti je pogledat fotografije i snimke.Koliko su stari ti ljudi? Nema niti jedan mojih a kamoli tvojih godina :!: :x
Od maloljetnika(nešto se malo male dice i žena vidilo u tim kolonama)do max 35-40 godin.Ako je iti jedan ima 40 godin dam pola PPS-a odma za okladu.Međutim,nitko im ne može na granici odredit dob jer su NAVODNO "izgubili"sve papire u ratnom vihoru :?: :roll: Mene ta ekipa nebi mogla na tu foru zajebat.Zna i granična policija,ne samo naša,nisu panduri nepismeni ko nekada.Fala ti Bože da svi imaju srednju policijsku školu.Neki i višu.Ali oni ne mogu ništa jer su im zapovidili da ih puštaju.Da se stavila ograda(ne volim reć žica)jer se ježim od toga,prigledavalo jednog po jednog,onda bi vidili ko je za pustit a ko ne.Našli bi onda i one koji su poslin radili sranja po Njemačkoj,Švedskoj a njihovi pajdaši i danas rade ista sranja.Nisan reka da su svi isilovci,okrutne ubojice ali i takvih je sigurno u Europu prošlo.Sad će se tamo pritajit i čekat poziv na mobitel.Nema dugo 50 tona oružja je carina zapljenila! To je ono što je došlo u medije.Nisam bedast da pomislim da je to jedina takva pošiljka.To je ista priča kad policija uvati 500kg droge.A koliko takvih pošiljki prođe a da ih se ne uvati?! :o Oni misle da mi pijemo te njihove laži.Sinoć sam se proturječija sa Domenicom oko ovih stvari."Njegova" Amerika i Trump nisu tili potpisat,nota bene,niti pristupit marakeškom sranju niti u snovima, jer se to ne uklapa u njihovu politiku i planove.Pa naravno.A Domenico me uvjerava da je Hrvatska samo marš ruta prima bogatim zemljama EU-a.Po njemu se,niti jedan taj "emigrant"(nije slučajno u navodnim znakovima)neće zaustavit,nastanit u RH :!: :roll: Jeli zaista prolupa ili je slip pored zdravih očiju?Rata nije vidija a u to vrime je studirao u Metropoli,da bi 15.08.1995 otiša u Jamerike.Takve bi ja par dana stavija na prvu crtu prema Muđahedinima da malo osjeti stvaran život a njegov iz liberalnih libri. I sad mi on otvara "nove vidike"jer san ja zalupati seljak,znaš? :roll:
9a6r

Postby 9a6r » Wed Dec 12, 2018 9:57 am

Eto u Strasbourgu "glasnik mira" ubio nekoliko ljudi,mnoge ranio.Ovo se dogodilo sinoć,tek sad doznao.Samo je pitanje dana kad će i kod nas. :( Kladim se u najbolji uređaj da je ubojica musliman.
Čitam da je ubojica već od prije poznat policiji i da su ga trebali uhititi!Sve bolje od boljega.I to u Francuskoj gdje su imali već toliko ovakvih terorističih ubojstava.Vjerojatno će i za ovoga izjaviti da je bio u duševnom rastrojstvu.A zašto nije svoje pobija i sebe već nedužne ljude na Božićnom sajmu a? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 12, 2018 10:42 am

Reni, povijest se ponavlja, samo je treba pravilno iščitavat, i razumjet. Prvi su doseljenici došli iz Engleske u Novi Svijet (Ameriku) brodom Mayflower. Među njima je bilo dosta žena i djece. Slijedeće dvije zime su bile nezapamćene po hladnoći. Svi ti ljudi su preživjeli zahvaljujući isključivo svakodnevnoj pomoći domorodaca-indijanaca, koji su ih doslovce hranili. Čim su ovi malo ojačali, dovukli su još doseljenika (među kojima je bio, baš kao i u slučaju Australije, vrlo visok postotak kažnjenika-kriminalaca), koji su odma počeli tribit Indijance. Rezultat znamo.

Ista ti je stvar i ovo. Neko treći nan uvlači zmiju u njedra. Kad ta zmija učini svoj nakot, imati ćemo grdnih problema. To jedino ne vidi onaj koji neće da vidi. Mali čovik sve vidi, puno bolje od ijednog političara.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 12, 2018 11:12 am

Vidu i oni ali ih za nas nije briga.Ja ih i ne račanam za svoje već obrnuto.Sve su to Jude koji nas uvaljuju u govna ni krive ni dužne.Ako je jedna Francuska radila sranja,(a je)po tim arapskim i afričkim zemljama,Hrvatska nije, jer nikada nije bila kolonijalna sila niti će ikada biti.Već sam rekao da nisu svi "emigranti"teroristi ali su svi u službi islamizacije Europe a i J.Amerike,mada ih za sada tamo ima u promilima ali preko Venezuele i ostalih komunističkih diktatora već djeluju i na tlu J.Amerike i pomalo se infiltriraju.Njima je cilj zavladat cilin svitom,pa ako se ne slažeš tvoja stvar.To je proces na duge staze a oni ga guraju polako,imaju vremena.Islamizam i komunizam idu ruku pod ruku još od Lenina.
Putinu i Rusiji sva ova događanja idu na ruku.Ako se razjebe Europa,onda on računa da njemu ide u korist.Osim toga Trump je njegov "igrač",samo nekima to još nije "sjelo".Korisna budala. :?
9a6r

Postby 9a6r » Wed Dec 12, 2018 10:36 pm

Dva Ruska bombardera koji mogu naravno nositi i nuklearne glave,sletjela su u Venezuelu.Amerikanci na aparatima :!: :o
To je potpora Putina Predsjedniku Maduru,kojeg od Siječnja 2017 Parlament ne priznaje.Crveni se kmeri,lijevičari i udbaši se na pola Svijeta nanjuše.A Putin preko Madura bude puno bliži Americi,kao nekad preko Kube,da ih stalno provocira .Ovaj mu ljevičar za to dođe kao kec na devetku. ;) Tamo treba poslati naše crvene kmere jer su ovdje gotovo sve uništili.Sad smo na najboljem putu da postanemo eurobska "Venezuela".Ovo stanje koje sad imamo je "kamilica"kakvo će biti u idućim godinama.Kad uvedu euro i kad dođe ta druga recesija ,ovdje će biti od gladi mrtvih ljudi!Isto kao i u Venezueli.Ah,zaboravih porez na nekretnine koje zagovara MMF koji se jučer po tom pitanju oglasio. Lažu za BDP,lažu ...ma da ne nabrajam,lažu sve. :x I ako si se nekad smija na pismu TBF-a di pivaju "nema nam spasa",ja sam u to duboko uvjeren.Prestar,pomalo i bolestan,ustvari hendikepiran za otići što dalje od ove vukojebine od države.Zato nagovaram ove mlađe da se čim prije pokupe jer ovdje će jednog dana biti posla samo za uhljebe u državnoj upravi.I starčad koja glođe vlastite kosti. :? Eto, to je budućnost Lijepe naše.Nitko nam neće pomoći a mi sami sebi ne želimo ili neznamo.Spavamo kolektivni Zimski san.I ovdje ti i ja gotovo 14000 postova.A di su drugi? :o I dalje spavaju.Takvi su i u ostalim sferama života.Ovo je samo ogledalo takvog stanja. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 13, 2018 11:32 am

http://www.ztk-split.hr/ztk-split/nase- ... pertyid/29

Obada san se na "najfriškije" informacije iz ZTK Split. To je tamo "obiteljski posao", otac predsjednik, sin tajnik. Svaka sličnost s mafijom je puka slučajnost.

U podacima o RK Marjan stoji da je kontakt osoba Mikulka, a da je tajnik Vulas ?! Oli drug Laureat radi ka undercover agent FBI-a, ili SZUP-a ? A znan i da Mike nije za ono šta ovdje piše!

http://www.ztk-split.hr/ztk-split/nase- ... ytypeid/24

Kako se lijepo vidi, na spisku klubova koji postoje, i RADE, tri kluba, dva uzdanička, i jedan državotvorni. Klubovi AKL, CDO i CPB za ZTK ne postoje, jer tamo ljudi misle SVOJOM glavom.

Dosta mi je šta u ponediljak slavin obljetnicu, DVI GODINE, da mi je samozvani predstavnik Dalmacije u IO HRS-a reka da ćemo se vidit za koji dan, i dogovorit o zajedničkom radu u SDŽ-i.

To je bilo prije nego šta ga je drug Laureat uzeja pod svoje. Od tad je posta đavolji šegrt.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 14, 2018 1:45 pm

Pita san duboko grlo je li bija božićni domjenak nakon sjednice IO-a ? Kad me on, ka uvjereni ateista, deboto posla u kurac, govori : Da si reka domjenak, bez ono božićni, ajde, ajde, ali brajo, tamo niko ne viruje u Boga !

A onda će, valjda, opet stavit Matu za predsjednika inventurne komisije ; on ZNA di su uređaji, vlasništvo Saveza !

Bitno je da su oni nominirali Nikolu za Vrančića, to funkcionira tako zadnjih 27 godina, ja tebi-ti meni. Rodijački. Ercegovci in nisu ni do kolina... Ko je idući Laureat, poslin njega, Emil ili Pero?
Jer, u ovoj državi, šta više zasereš, više te obasipaju (društvenim) priznanjima, i (našom) lovom.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 15, 2018 2:02 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/hajdu ... 50168.aspx

Tih pola miljuna eura su Reni iz moga, i iz tvoga, đžepa !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 16, 2018 5:54 pm

Gledam na you tube,sažetak utakmice Partizan-Hajduk (09.05.1976) .Hajduk je usrid Beograda potopija i posramija,ponizija Partizana sa 6:1 ! More bit da si i bija na toj utakmici.Ja san ima jedva 10 godin i ne sićam je se.Može bit da san je gleda na TV ako je bija prijenos.Nebitno sve to,ali čoviće,onaj Hajduk od kojega su se SVI bojali ka vanzemaljca u onoj ligi,koja je bila neusporedivo jača od današnje HNL! Igrala je Hajdukova krema i jedan Đorđević.Znam da ti to znaš,ali oću ti reć.Pa JBT,za ovakvoga Hajduka nebi niko pita pošto karta :!: Nemoš virovat di su danas pali :?: :( :o :cry:

P.S. Đorđević je da 2(dva) gola.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 17, 2018 10:25 am

Igrao je Boriša za Hajduka, i na njega su se palile pičkice po Splitu, svako malo bi koja zvala, na moj broj, sta san na Mažuranićevu šetalištu. Obično bi to bilo u sitne sate. Moja bi in Braška redovno rekla istu rečenicu : Ajde mala, kajin ladne vode, pa je namoči, da se oladi...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK