Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Jun 03, 2015 6:29 pm

Ko kaže, treća - sreća ? Ne stoji. Prođe i treći radni dan, ja ne dobi odgovor. Možda zato jer odgovorna osoba nije radnik ? Ili ne radi ? Ili, nije radila ? Sutra neće ni radit, kad je Tijelovo. U petak je tzv. spajanje, natruha socijalizma, koju nježno njeguju ovi na državnoj (i našoj) sisi.
Mislim se ja zašto HAK cijeli dan poziva da se ide večeras put mora, kad ono, čedo socijalizma naraslo, i ne da se smaknit. Ko ne spaja, ne zna abak ! A gdje je tu postotni račun ? Derivacije...

Znači, neko bi se trebao pojavit u D-12 u ponedjeljak. Ko Bog da ?

A ZRF su stavili na svetoga Antu, ka da su znali da in Dalmatinci neće ni doć. Osin doživotnih predsjednika uzdaničkih klubova, i pokoje uzdanice. Sitno...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 04, 2015 1:38 pm

Počeli su ljudi vješat, ne Musolinija i Klaru Petacci, jer oni su davno obješeni, nego koji su klubovi morali pokrenuti stečajni postupak, sve piše, crno na bijelo, prije zasjedanja skupštine.
Znači, neko ih je krivo prikazivao kao važeće ?
Bože mili, šta će još izronit ?
Deboto ronilačka skupština !
Fale šake...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 05, 2015 5:27 pm

Bio sam malo po Dalmaciji, ljudi se boje javno govorit, a svi sumnjaju da se mulja sa verifikacijom mandata zastupnika i valjanosti skupštine. Jedan mi je prika dobacio : Sve ćete to čitati u narednom broju časopisa !
Kojeg časopisa ? 4/2014 ? Klinasto pismo ? ili, ipak samo još jedna u nizu balkanskih ujdurmi i prijevara prisilnih platiša ?

Evo peti dan prođe, ja ne dobi odgovora na svoj uljudan mail odgovornoj osobi HRS-a !
Da li je, morti, trebalo poslati neuljudan ? Da li bi tada dobio odgovor ?

Možda ćemo s nekim drugim institucijama biti bolje sreće ? Državni proračun...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2015 9:08 am

Gledam sinoć na HTV1 film Profesionalac, s Jasonom Statham-om u glavnoj ulozi, vrte se mafijaški miljuni, a na stolu šefa kineske mafije - računaljka s kuglicama. U neko doba, šef mafije rekne jednom ženskom vunderkindu : Ajd' da vidim abak ! Lete kuglice, u nekoliko poteza, svih 30 miljuna dolara na svom mjestu !

Znači kuglice obračunaju do 30 miljuna, u par poteza, bez greške, a kompjuter u D-12 ne može dvije osnovne računske operacije, zbrajanje i oduzimanje cijelih brojeva do 122 !
Festival Tehničke kulture.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 09, 2015 6:46 am

Titanic tone, komorni kvartet svira mađarsku rapsodiju, javne opravdane sumnje u regularnost skupštine, oni (su)organiziraju ZRF, baš kao da se održava u Arkadiji, a ne na Jarunu !

Odgovor leži u činjenici da isti oni koji sjede u Organizacijskom odboru ZRF-a su ujedno i muljatori s glasovima, vjerodajnicama, i legitimitetom skupštine.
Ne treba zaboraviti ni tajnicu, i ona je dala svoj doprinos, još 2007.g. , na izvanrednoj izbornoj skupštini, sjetimo se samo slučaja Djani vs. Pivac. Jednom majstor, vazda majstor !
Znači, sve stručnjaci za muljažu, a do jedan se kune u poštenje i demokraciju.

Osim činjenice da se ZRF financira i našim novcima, niko ne spominje prijevaru sa časopisom 4/2014 ! A druga prijevara s pdf časopisom za 2015.g. ! Bitno je da se štedi na QSL saobraćaju u Hrvatskoj, da bi se mogli ići okolo preseravati za naše novce.

Jadno, do zla Boga...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 11, 2015 3:19 pm

Čitam txt na HTV1, Vlada donijela odluku o vraćanju jubilarnih nagrada državnim službenicima i namještenicima sa 500 na 1.800 kuna.
Dobro ste pročitali, sa PETSTO kuna, na TISUĆUOSAMSTO kuna.

Kud desetine tisuća kuna datih ženskima u HRS-u za DOLAŽENJE na posao ? Oni pošteni državni službenici se ocjenjivaju, svake godine, pismeno, i to ulazi u dosije. Na bazi toga i dobije nagradu.

U D-12 dobijete nagradu samo ako vas je student na porti registrirao da ste došli na posao tog dana. Odlaske ne piše, Ni posjete Dolcu.

Predsjedniče, zar vas nimalo nije sram, za ove aktivnosti, zadnjih desetak godina, čiji ste sukreator, djelatna, odgovorna osoba, potpisnik odluke, i virmana za isplatu ?
Mene bi bilo sram ?
Ipak, za sram treba imati obraz. Koji nije na patent, i koji nije šporkan.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 12, 2015 4:44 pm

Molio bih te da ga ti u ime povjerenstva upozoriš na grešku (ja sam u gužvi pa nemam živaca čekati njegov odgovor, hi).

Ovo je vrhunski zajeb, kad ovi, iz iste (vladajuće) regimente , nemaju živaca čekati nebulozne odgovore ! Takav im je cijeli mandat !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 14, 2015 8:08 am

Ja nisam u povjerenstvu???
Ne znam zasto mi to dostavljaju?
Ja na to ne odgovaram ..hehe

73
Mark

Stjepane, nisi u povjerenstvu, ali si u IO-u, zar treba i dalje, i dublje, srozavati ugled HRS-a ? Zar je tako teško riješiti se nesposobnih managera i voditelja ? Nastranu činjenica o suodgovornosti jer ste ih VI izabrali, i Vama podnose račune, ne članstvu, kako bi bio red, po Božju !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 18, 2015 11:10 am

Mi njima 1.300 kuna nameta, i sutra ćemo uplatiti još 120 kunica, s Božjom pomoći. Abak kaže, 1.420 kuna. Oni nama jedan paketić QSL-ki, trošak 17 kuna.

Pitanje za 500 miljardi dinara RSK : U kojoj to državi na svijetu radioamaterski klub dobije "natrag" 1% od onoga što je uplatio ? Kongo - Kinshasa ? Boputshavana ? Istočni Irijan ?

Dobra in je matematika, ka da in je šef računovodstva Sir Oliver, a čelna osoba Broj Jedan !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 19, 2015 2:00 pm

http://www.hamradio.hr/download/ZSM_2015_program.pdf

Evo gdje je jedna od jama bezdanki, gdje trpaju naše novce, štancaju lumene, koji u 5 dana počmu i završe tečaj, a šesti dan ga pol(o)ažu. Prvi dan je upoznavanje, sedmi dan se ori pesma : Oj drugovi jel' vam žao...

Uz ARG i posjete Kosovu i Metohiji, siguran ventil za odljev naših novaca.

Zato klubovi dobijaju QSL karte na kapaljku, a informacije na pitanja zastupnika u skupštini, ni na kapaljku.

Služimo nekolicini za njihovo iživljavanje, organizacijsko, strukturno i sustavno nazadovanje amaterizma.

Omladina, dica, mladež, sve su to samo sinonimi i izlike za trošenje naših novaca, i tobožnje educiranje istih.
Dali vucima janjce da čuvaju.
Šta će ta ekipa odgojit, ja ću na trepavicama odnit na vrh Mosora.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK