by 9a2jg » Wed Dec 05, 2018 10:32 am
Jebi ga Reni, baš me danas moraš potizat za jezik ! Ali neka. Ja ću ti to objasnit inverznom metodom. Pođi na stranicu RK Jan Hus iz Daruvara, pa na podlistak Spisak članova ; omar će ti sve bit jasno, jer je i slipcu jasno. Na spisku 59, od toga ih pola nije iz Daruvara, i članovi su nekog DRUGOG matičnog kluba. Dvojaka je korist. Od Hearda, Palmyre, Macquaria, do svega što gukne u eter, sve se odradi. To je prvo, drugo, dva zastupnika u skupštini, a ako formalno upišu još samo dvojicu, onda i tri. A kako su oni najjači državotvorni klub u RH, oni su jedan od pilona sadašnje vlasti u D-12.
I ti sad meni pričaš o 500 kuna ! Malo Laureat i pita, jer, puno se oće ! Daruvarci idu na količinu, po zeru manje balina, u konačnici dobiju puno više.
Sve to Marinko vidi, i konta, svi potižu, šta ne bi i ja, dokle daju... Za svoj glas iz trbuha je odabra Martina. Za reklamere, Cara, Ivu, Matu, ima ih... I , on radi na psihi IO-a, koje briga za QSL-ke ka za lanjski snig.
Oni će na domjenak poslin sjednice IO-a, jebe se njih za radioamaterstvo, i QSL saobraćaj. Ovo ti je siguro, ka na OTP banci.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja