by 9a2jg » Thu Nov 29, 2018 1:37 pm
Ista je spika, ka i u HRS-u. Gledao sam te njihove "programe" kojima muzu lovu od grada, spominju se nekoliko stotina dice, grad daje, jer nisu upamtili onu osnovnu sa obuke u JNA : Kontrola izvršenja, je osnov izvršenja. U naravi, vrti se pedesetak dice, koje skauti treniraju i nadziru, a roditelji filaju lovon, jer je "baš njihov mali najtalentiraniji!" To mi je priča jedan "osviješteni" roditelj, jedne mlade "nade" iz devedesetih. A i mnogi prijatelji iz Splita mi pričaju priče, koje su za MUP, a ne za Forum ! Sve skupa, da ti se zgadi...
I u HRS-u se furaju na mlade, vrše pritisak na Vinceka, koji je predsjednik komisije za vrednovanje programa, lažu-mažu, megalomanske ideje, u stvarnosti da namaknu lovu za lokacije i kondicije koje će starci guštat. Tipičan je primjer ZARS, koji "vrednuje" programe zagrebačkih klubova, onda ih ucjenjuje, da učestvuju u natjecanjima HRS-a, a oni sami ne učestvuju ! Dno dna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja