by 9a2jg » Fri Nov 16, 2018 9:58 am
Sitija san se bjeloglavog supa, sinoć na HTV1, u kvizu Potjera je bilo pitanje, gdje se nalazi drugi najviši vrh na hrvatskim otocima, odgovor je, naravno, na Cresu.
A što se tiče "logističara" HV-e, ja san svoje reka, ne jednom, nego stoput, i još ću, koliko triba, napadali su nas oni kojima smo (u Jugoslaviji) vazda pomagali, ka nerazvijene i zatucane krajeve, davali im posla u Konavlima, Dubrovniku, i cijelom dubrovačkom Primorju, da bi oni, ciljano, išli na gospodarstva gdje bi sezonski radili, u pljačku i palež.
A logističari sa Čilipa ? Šta ću ja sam pizdit, već 28 godina, kad ih vrh HRS-a prihvaća i podržava ! Znaš šta je tragično, Nikola je iz Konavala !
Ali, para vrti di burgija ne može, sve je to podmićeno, uvezano, i vodi jednu svoju politiku, HRS, i mladi su samo kulisa za likove koji to sve skupa vode iz drugog plana.
Eto in njihovih crnogorskih pobratima, neka se uhvate u kolo. Neki od njih nisu ni izašli iz njega, od prije rata...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja