Za sve koji se iskreno žele baviti mladima, a ne samo plasirati intrige, uvijek se mogu javiti u Stručnu službu, voditeljima ili postaviti pitanja ovdje na forumu - ne čeka se red.
Iz osobnog iskustva (ja nisam bio ni lani, ni ove godine na edukaciji, ali sam bio mentor na općinskom, županijskom i državnom natjecanju) dokumentacija i pravila koja se dobiju su vrlo detaljno i jasno napisana.
Osobno smatram da svaki koji sebe naziva radioamaterom (ili klub) može ovo odraditi s pol gasa, a fantastična je prilika da se uđe u škole i upozna klince sa svijetom radioamaterizma.
Prošlo je Martinje, i poluperioda pametnog Martina, sada je red na Uzdanici, da nas uveseljava svojim originalnim umotvorinama.
Dragi Hrle, ne trebaš ponavljati gdje si bio, i što si radio, nismo mi komisija ZTK ili HZTK. Osnovno je pitanje, na koje MI znamo odgovor : Kakav je rezultat, tog tvoga "rada", ili bolje rečeno, aktivnosti ? Nikakav, ili u najboljem slučaju mizeran, kao i u svim uzdaničkim klubovima. No, ti, i takvi kao ti, su se dobro i adekvatno naplatili za svaki minut utrošenog vremena, u to ne sumnjamo.
Da je deseti dio mladih operatora po opsezima, što ste ih vi, iz uzdaničkih i državotvornih klubova prikazali kao ZAVRŠENE operatore, ne bi mogli naći slobodnu frekvencu na opsezima !
Ne amnestiram ja vas, slijedećom izjavom, ali je pišem jer je istinita, vi ste se jednostavno ubacili u shemu i protokole, koji je netko drugi osmislio, i u tom falsificiranju ste našli put za financiranje kluba, a sebi priznanja i lovu.
Tko sam ja da vam sudim ?
Ali, prokazujem notornu društvenu nakaradu, koja, na žalost društva, "funkcionira" od 1992.g.
Nepostojanje čitave generacije mladih operatora je upravo rezultat tog vašeg rada, ili, bolje rečeno, djelovanja. A vi plješčite i dalje, sami sebi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja