Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue May 19, 2015 6:53 pm

I HZTK i HRS postupaju baš kao u doba planskog socijalizma, na sva zvona udaraju što je plan, ni zvončić da zazvoni kakva je realizacija !
Ja tri dana, H24, uz KV i UKV postaju, ne čuh aktivnost sa "Festivala Tehničke kulture 2015" ! Ni jedan spot ! Pitam prijatelje iz Zagreba, da li su ih oni čuli, niko živ nije...
Možda su radili na VLF-u, ili SHF-u ?

Za Đuku ne pitam, znam da su se čuli. Para vrti di burgija ne mere !

Neću pitat, jer nemam koga, jesu li tamo bili uređaji, vlasništvo HRS-a, koji obitavaju na privatnim lokacijama ? A ja mislio da je revers, kao natruha etatističkog socijalizma, otišao u ropotarnicu povijesti, sa demokratskim promjenama ? Malo morgen !

Imenjače, nemoj da te herc štreca zbog reversa, popisnih lista, i financijskog izvješća , na 58 strana. Zar nije reko gospon Vida da samo ja vidim crno u HRS-u ? On je dobio utješnu nagradu...

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Tue May 19, 2015 7:08 pm

Screenshot2015-05-19.jpg
Screenshot2015-05-19.jpg (63.72 KiB) Viewed 553296 times

Neznam za vas ali je meni ovo što je otkrio 4OE, zrelo za kazenenu odogovornost, pod
krivotvorenje službene isprave. Što je najgore ne bi bilo prvi put... zaredalo ovih zadnjih
godina, od Pivca na ovamo sve od kada HRS ima "tajnicu" na placu...
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed May 20, 2015 6:29 am

Nisi smija Djani krenit sa javnom drugarskom kritikom, odma će ti reć, ka i narečenom zviždaču, da on nema šta komentirati - kad nije platija članarinu !

To je ono, o čemu sam stoput pisao, a i "sporio" se s tobom, jer je očito da po tom pitanju različito mislimo, a to jest činjenica da su se oni, u zadnjih 23 godine toliko izvještili, da nema šanse da se ne "pokriju" papirima, reversima, Pravilnicima, Poslovnicima, Statutima, koji su sve, samo ne moralni, pošteni , demokratski, i u korist prosperiteta radioamatera !
Opet jedna heretička činjenica iz mojih usta, pa neka me neko argumentirano ospori : U neovisnoj RH, krovna udruga radioamatera stalno i samo nazaduje.

Čitam jučer "umotvorinu" mladog junoše 5SP, koji nas, koji smo činili kičmu SRH-e i HRS-a, zadnjih 6 , 7 desetljeća, otvoreno zajebava. Može mu bit, jer su sada "njegovi" na "vlasti", koji su se sa ARG-om "prikrpili" osnovnoj djelatnosti, sišu joj krv, vuku novce, ali, kurvanjski, neće da se odvoje, pa da vide koliko sami "vrijede" na tržištu Tehničke kulture !
Dakako, lakše je ovako, uporabiti ime, image, i sav minuli rad sedam desetljeća radiooperatora za svoje ciljeve, svoje gušte, i svoju promociju.
Zato je Đuka tisuću puta pošteniji od njih, on je osnovo svoju krovnu udrugu, gura, prtlja, nešto radi, HZTK mu daje neke novce, nešto se vrti.
Ovima je samo samopromocija i izleti na pameti, sve zaogrnuto velikom skrbi za mlade ! Moš mislit, ne spavaju noćima od te velike brige !

Ali, opet govorim, nisu krivi ONI, nego sneni, neki i polupijani, automatski dizači ruku na skupštini, od kojih pola nije ni pročitala materijale, a od dvadesetak zastupnika s kojima san priča, samo u dva kluba su imali raspravu o tim materijalima !
To te zastupnike čini suučesnicima u ovoj svekolikoj prljavoj raboti, konstantno uperenoj protiv interesa radioamatera, i njihove osnovne djelatnosti, i poslanja.

To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 21, 2015 5:10 pm

Sve je to OK, ali onda se trebao drzati tih svojih pravila do kraja a ne dopustati tamo nekim Belgijancima da vec vise od pola godine besplatno oglasavaju pa nasem oglasniku i navode svoje web shopove i adrese za kupnju na komercijalnoj osnovi.... Svi smo mi jednaki, samo su neki jednakiji... ;D

Ko iz druge, ko iz treće, Adam, po običaju, iz prve, odma pod levu sisu.
Samo, Adame, slaba vajda, i ja i ti smo se, izgleda, namjerili na onog majmuna koji ima ruke na ušima. Uzalud vam trud svirači...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 22, 2015 3:51 pm

Što ako se slijedeće godine u 9ACW takmičenju pojave radioamateri Kosova, kako će se bodovati?

Odakle će se javit, iz Kumanova, ili iz Uroševca ?
9a2jg

Postby 9a4db » Fri May 22, 2015 5:16 pm

Piše 9A6WW
Mislim da je hrvhf ozbiljan forum s više-manje ozbiljnim čitateljima pa mu ne trebaju nikakvi filteri i dušebrižnici.

I ja sam tako mislio, ali sam se prevario u tome....
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri May 22, 2015 6:28 pm

Ista meta, isto odstojanje...
9a2jg

Postby 9a4db » Wed May 27, 2015 2:19 pm

Nije 109, Nije 117, nego je 102!
Vjerujte im na neviđeno i bez obzira što piše u Statutu.
:shock:

PS Sad mi je jasno, zašto je Krešo 2HM, nervozan kod administriranja na HRVHF-u
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed May 27, 2015 2:56 pm

Dugo san se mislija zašto Varaun upire da po drugi put, ovaj put s robotičarima, ide o trošku Narodne tehnike u NR Kinu. Tek mi je danas sinulo, ide po kuglice za zbrajanje ! Taj drevni "instrument" tamo postoji nekoliko tisuća godina, i , nikad nije omanuo ! Zbraja i oduzima sve brojeve. Vjerujem da će ga, po dolasku u domaju (ne u Bosnu) pokloniti stručnoj službi i predsjedniku HRS-a.

I ptice na grani znaju da ova momčad čini sve ne bi li ostala još jedan minut na vlasti. Ja im neću davati, ni dati, legitimitet ; oni ga ovim blitzkrieg metodama fabriciraju sami !

Jer, strašiti zastupnike i klubove da oni nešto MORAJU poslati Ministarstvu uprave je naprosto smiješno. Pa, najbolje što bi se moglo dogoditi jest da to isto Ministarstvo proglasi skupštinu nelegitimnom, i ugasi Savez. Na ugarcima ovog, sigurno bi se oformio jedan, puno bolji, Savez radioamatera Hrvatske.
Kažu mi kolege iz Kanade, te američkih država Washington i Montana, da najbolja šuma izraste upravo tamo gdje su bili golemi šumski požari !

Da se odmah razumijemo, ne zagovaram ja išta što nalikuje na paljenje Reichstag-a, u doslovnom smislu, ali da im treba institucionalna, suštinska,kadrovska, a nadasve moralna katarza i očišćenje, to je bez daljnjeg.
Samo, starog psa ne možeš naučiti novim trikovima.
S ovom ekipom niti na matineju u kino Balkan, gdje igra Giuliano Gemma u filmu Kill them all, and come back alone.
Last edited by 9a2jg on Sun May 31, 2015 3:35 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 31, 2015 3:34 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/jura ... 23012.aspx

Da li to znači da se neće vratit svi koji otiđu F-hafen ? Ko će nan onda donit QSL-ke, bar do Zagreba ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK