by 9a2jg » Sat Nov 10, 2018 8:11 am
Vučeš ti mene za jezik, najranije, a... ? Majke ti božje, gledan slotove ovih rvaskih postaja na stranici YL100... , i ne mogu doć sebi. Puste veze onih koji ne znaju telegrafiju, telegrafskom vrstom rada ! Puste veze na 7, 3,5, i 1,8 , ja san in bija isprid kuće, imaju poneku antenicu, za gornje bandove !
Gledan slotove i onoga lumena iz Daruvara, o kojemu san pisa prije skoro 3 godine. Sad , kad ne rade drugi iz kluba za nj veze, sad samo nekoliko slotova, i to SSB, jer telegrafiju ne zna. E, ali kad je bila Palmyra, Heard, i ostali bakrači, onda su se punili slotovi, upravo CW vrston rada ! Zašto ? Zato jer se ne more dokazat ko je bija za tasteron !
I čin san ja o tome pisa, njih par mi je diglo pozdrav, očito je neko od njih bija za tasteron. A i Miće mi je, u par navrata reka, da šta diran bidne ljude ! Dabogda svaki klub u Rvaskoj bija tako bidan !
Ali, to nije sve ! FTDX 1200 ima u sebi dekoder za telegrafiju, i sve piše šta ti korespodent kuca. Na susidnome škoju već trljaju ruke. A i poneki u bratskom gradskom radio klubu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja