by 9a2jg » Fri Nov 02, 2018 12:54 pm
Sinoć san pozorno sluša ministra zdravstva, tek će ić u proceduru novi zakon, koji će obuhvatiti i industrijsku konoplju. Čitaj rvaski, latinica, štanpana slova, opet će on zahtijevat od IO-a da mu povisi naknadu, zbog, citiram" povećanog obujma posla" ! Je, na slavonskin poljima. Sve je kriv ministar.
A ova QSL-ka, to su radili ona 14-orica iz Daruvara, šta su bili kod mene, oli nisi zna ?
Koliko me vole, njanci jedan nije doša u klub, kad san se ja najavija. I još smo ja i Mijovil donili svoje piće ! Na kraju nan je tukalo pričat san sa sobon !
Ali zato, postoji "proširena lista članova". Tu nije, otvoreno ka kod Laureata, krni 500 kuna, nego su suptilnije metode, kao npr. mi kosimo tamo travu, a vi u metropoli svirate kurcu, calen bite.
Ispada to najskuplja košnja na ovin našin nesretnin prostorima.
Atroke kad ja pođen do ratnih drugova, i položaja, u Zvirnjaču, na dane kosaca, ljudi se takmiče ko će te počastit, pečenim, ili pićen, ili oboje.
Nemoj me sad pitat za spisak, to je u drugom nastavku...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja