by 9a2jg » Tue Oct 23, 2018 2:56 pm
Radin na baušteli, zvoni mobitel. Beštiman, i odgovaran na poziv, opet metropola ! Veliju, a Koki, pravdoljubivi, ne pišeš kako jedna osoba
odozdala (misli se na SDŽ-u , op. pisca), svako malo ide u Zagreb, podnosi putne račune ka da ide svojin auton, a ide autobuson, umisto računa povratne karte od 230 kuna, svaki ubogi put račun iznosi par iljada kuna, samo za putne troškove, a di je sve ostalo.
Jeba te, ja lajav, ne mogu doć do riči, ovi gori se navija, veli, nije protuzakonito, ali je nemoralno , do nebesa, i, u krajnjoj liniji je prijevara !
Svi znaju, svi muče, dok ne dođe do suda... Onda se počme vadit šporka roba...
Ah da, zaboravio sam reći, nije u pitanju HRS, nego HZTK, tak veliju....
Da , to je ona organizacija gdje tajnice imaju peterocifrene plaće, a ne rade ništa. Gdje jedan drugog nominiraju, i među sobom, horizontalno dijele priznanja i peneze. Kad san vidija tko je sjedio u tijelu koje je odlučilo da 2BW po treći put dobije njihovo priznanje, smučilo mi se. Od bivšeg predsjednika HZTK, do viteza Reinera. Kažin kompletan.
Ima još, na žalost, prikoviše.........
P.S. I ona cifra, od 230 kuna je preko zime manja ! Toliko, točnosti radi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja