Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Fri Sep 21, 2018 1:26 am

A genocidna tkz.rep.smrdska je realitet i normalna stvar?Samo nemoj spominjat Dayton,Vranju,Slobu Aliju i Amere.! Kao da cijela Bosna i Hercegovina nije vjekovni hrvatski teritorij?! I stalno si na ovom imbex.yu portalu.Izgleda da nemoš bez njih? Ili si tamo zbog jednog člana akl-a? Ne kažem da nemaš pravo izbora ali sve je to pomalo čudno.Ima toliko tih portala,objekrivnijih....ali 95% linkova je na njega.Kao da se nezna još puno prije 90-ih da Šiptari teže velikoj Albaniji a Srbi velikoj Srbiji? NHF
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 21, 2018 5:48 am

Evo ti pišem iste riječi, po treći, jubilarni put ; nemam favoriziranog, ili, po domaću, " omiljenog" portala, index-a najmanje. No, ponavljam se, u zadnjih 20 godina, svi ostali, tobože neovisni, portali, nisu razotkrili ni 10% afera, na hrvatskom ozemlju, kao index. Stoga je on rado čitano štivo, od strane svih političkih opcija, ma šta ti i takvi govorili u javnosti. To ti je isto kao kad oni što bi branili Bajagin koncert, čim uđu u auto, nakon posjeta PSK ili Germaniji, ili HL-i, upale auto, i u njemu trešti Ceca, Mica Trofrtaljka, ili neko slični. Toga sam se nagledao uživo, i prikoviše, ovoga rata, kako u Hrvatskoj, tako i BiH.

Što se tiče mog "kolege" iz AKL-a, on je bio, kratkotrajno, i moj radni kolega, prije 20 godina, u Vladinom uredu, no od tada nismo komunicirali, njanci telefonom. On je političan, ja apolitičan. On ima jako lucidan i kvalitetan um, visoko mu je podignuta ljestvica, samo njega hebe činjenica da on ima svoju kolumnu, koju mora napisati, jer, pretpostavljam, od toga živi. Pametnima dosta.

Da završimo s pravom temom, istina je voda duboka, kako piva MPT. Velika Albanija se stvara već više od 100 godina, samo Šiptari sad misle da imaju podršku Amera i za to, pa su se malo osokolili. Sve države, i državice, na širem Balkanu, sve do Turske, koje su imale u radnom nazivu Velika, su propale, zbog proste činjenice jer je put do toga vodio preko gaženja drugih, po njima manje vrijednih, naroda koji tu žive.

Za kraj, ali svakako ne zadnje, nisu hrvatski vojnici, koji su sa mnom bili na prvim crtama u istočnoj Hercegovini pivali, ni Hrvatska do Zemuna, ni Sarajevo ispod Trebevića, ni U Madridu grobnica od zlata, nego su jebavali matere meni i ostatku zapovijedništva, di smo ih doveli, da stoje na prvim crtama, i gledaju na TV Sarajevo mitinge o bratstvu i jedinstvu, prvo u Sarajevu, poslije u Mostaru. Njihov pritisak da ih vratimo kućama je bio golem !
Koliko smo mi tamo bili legitimni i legitimno govori i činjenica da smo sve oznake hrvatske vojske morali poderati s odore, i ostaviti, zajedno s osobnim dokumentima, u hladnjači Razvitka u Metkoviću. Neprijatelj nas je mogao ubiti, kao psa, da nas je zarobio, jer smo bili u statusu nelegalne formacije, ili špijuna.

Za jedan petak, dovoljno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 21, 2018 9:18 am

Ja san prijatelju dvi godine stalno bija "ilegalac".Tada to nisam ni znao.Saznao puno godina kasnije.Netko je tako odredio,pa su te dvi godine išle u vitar.Srića,nisan najeba.Nikad me nitko nije čuja da vičen ZDS,ali sam za rođen za dom,obitelj,Domovinu i moj hrvatski narod.Nisan u obranu stao zbog mirovine jer bi već odavno u njoj bio.Dan danas radim i noćne 12 satne smjene.Pisa bi još ali ovaj Software mi izbriše nekad sve što napišem..73
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 21, 2018 9:33 am

Pisa bi još ali ovaj Software mi izbriše nekad sve što napišem..

Opet ti neke stvari moran javno i opetovano pisati. Kad je ustanovljen ovaj Forum, vlasnik Djani mi je ponudio administratorske ovlasti. Otklonio sam tu velikodušnu ponudu jer sam onda smatrao, i smatram to normalnim, još i danas, da to može imati samo vlasnik, koji to financira, i nitko više.
Također ti opetovano i javno pišem da u životu nisam govorio Djaniju kako uređivati ovaj Forum, nisam komentirao ičije izričaje, niti sam Djaniju ikad govorio što da radi s istupima pojedinaca.
Svojedobno si mi i ti rekao da sam mu savjetovao da te banira i/ili izbaci, pa Mirko iz Grubišnog polja, pa drug Goran svojim prijateljima, i mnogi koji su htjeli pisati, ali se ne i predstaviti.
Naravno da ništa od toga nije istina, i da Djani radi po svojoj savjesti i nahođenju, baš kako i priliči jednom vlasniku.

Koji je onda Softver u pitanju ? Mračne sile ? Baba Jaga ? Jemenci, Kurdi, ili Sirijci ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 21, 2018 11:05 am

JESI TI ČUDAN ČOVIK !
KO GOVORI O MRAČNIM SILAMA OSIM TEBE SAMOG.JA SAN SAMO REKA,A TO JE ŽIVA ISTINA DA NEŠTO NIJE U REDU SA SOFTWEROM JER MI PUNO PUTA NEĆE PRIMI NAPISANO.TO JE SVE ŠTO SAM REKAO.NIKAKVI JEMENCI I OSTALI.JEBE MI SE ZA SVIH NJIH.NAMJERNO SAN PISAO VELIKIM SLOVIMA JER IMA BIT DA MALA SLABIJE VIDIŠ.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 21, 2018 12:30 pm

Je, je, malo slabije vidin, slabije čujen, a i išijas me hebe, dođe to s godinama...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 21, 2018 12:52 pm

Ja san mlađi a zeza me sve što si naveo,plus tinitus 7/24,gastro problemi,živci,žena,poslodavac,ovaj ludi narod i oni koji vode ovu lipu zemlju u propast.Ako san nešto ispustija,ne zamiri. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 21, 2018 4:40 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/nov ... 25381.aspx

Evo ti je, sugrađanka, 17 godina, sluša Cecu, samo dokaz više koliko koja generacija "peška", i drži do (nekad društvenih) vrijednosti, običaja, kulture...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 22, 2018 4:17 am

Moš mislit koliki joj je IQ.Opet veći od ovih će se samospotiraju a puuuuno su stariji od nje.Ona je maloljetna.Žensko je,pa ajde nekako.Ovakvih imaš po ciloj Hrvatskoj.Krkani i krkanke su to Koki.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Oct 04, 2018 4:49 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sto ... 28048.aspx

Ovo je sve popizdilo, oni se "bore" za treću plaću za redom koju nisu zaradili ! Ali, nema veze, oni i dalje traže nezarađeno ! Ima li toga igdje u svijetu ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK